50% reducere la solutiile Checkpoint

Data: 18.12.2017

 

Amenintarile informatice continua sa se amplifice si sa devina din ce in ce mai complexe.
 
Un atac informatic poate duce la intreruperea activitatii companiei sau la pierderea datelor importante, iar remedierea acestor probleme are repercursiuni asuprea productivitatii companiei si presupune de cele mai multe ori costuri ridicate pentru recuperarea datelor si remedierea problemelor.
 
Astfel, companiile trebuie sa opteze din timp pentru solutii de securitate web si endpoint complete, care sa poata detecta si sa blocheze atacurile indiferent de natura acestora.
 
Pana la sfarsitul acestui an beneficiezi de pana la 50% discount si gestionare gratuita a solutiilor Checkpoint Sandblast Agent.
 
 Endpoint Complete Protection + Gestionare GRATUITA – Set complet pentru protectia endpoint, inclusiv SandBlast Agent, Antivirus, protectia datelor si controlul accesului. Aceasta solutie cuprinzatoare ofera pachetul complet pentru protectia endpoint.

 Agent SandBlast + Gestionare GRATUITA – Iti pune la dispozitie tehnologii avansate de detectare a atacurilor necunoscute, ajutand la prevenirea atacurilor de tip zero day, inclusiv ransomware. Ofera o analiza avansata a protectiei zilnice si analize automate ale incidentelor, descoperind intregul scop al atacului, precum si impactul asupra business-ului
 Anti-Ransomware + Gestionare GRATUITA – Solutiile Checkpoint Anti-Ransomware utilizeaza un motor de analiza comportamentala, fiind capabil sa detecteze si sa restabileasca automat fisierele care au fost criptate in cazul unul atac de tip ransomware.

 

Nu esti sigur ce solutie ti se potriveste sau vrei o oferta personalizata? Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

 

 

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre promotiile Checkpoint, contacteaza-ne la adresa de email contact@dendrio.com sau la numarul de telefon 021-303.20.70.

 

Lasa un comentariu