Preturi mai mici la solutiile Adobe, prin primul partener Gold in Romania

Data: 02.10.2015

 

Compania Dendrio, cu peste 23 de ani de experienta in solutii software pe piata din Romania, a fost desemnata recent primul Partener Gold Adobe din tara.

Reducerea costurilor de licentiere este principalul beneficiu pe care il poate oferi un partener Adobe Gold. Astfel, pentru un proiect mai amplu costurile cu licentierea pot scadea cu pana la 20%, discount fiind unul semnificativ raportat la investitie.

“Pentru un client Dendrio, acest nou parteneriat se traduce limpede in imbunatatirea raportului calitate-pret. El va plati bani mai putini pentru licente, dar in acelasi timp va primi consultanta de cea mai buna calitate, dovedita oficial, pentru a-si alege si a-si implementa softurile care sa-l ajute sa-si transforme o afacere care merge bine intr-una care merge excelent”, a declarat Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio.

In cursul anului trecut, vanzarile de licente Adobe au crescut cu 50-60% fata de 2013, iar in acest an Dendrio asteapta o evolutie similara, Adobe fiind printre producatorii la care licentierea se face pe baza de subscriptie sau abonament. Desi Dendrio ajuta la gestionarea unor proiecte de foarte mare amploare, aceasta abordare nu exclude atentia pentru proiecte mai putin complexe. Acest model de licentiere este foarte avantajos pentru companiile mici sau start-up-uri deoarece nu este necesara o investitie initiala mare si ofera mai multa flexibilitate. Iar daca vorbim despre creatie si creativitate, intr-o lume atat de competitiva si aflata in permanenta miscare, produsele Adobe nu mai sunt utilizate doar de catre agentii sau companiile media. Orice firma care are un departament de marketing, chiar si unul de dimensiuni mai reduse, are nevoie in prezent de solutiile Adobe.

In modelul de licentiere pe baza de abonament, clientul, spre exemplu o agentie de publicitate, poate adauga sau micsora numarul de licente in functie de proiectele pe care le are contractate si va putea astfel bugeta mult mai corect achizitia de aplicatii pentru grafica.

Reteaua globala de parteneri Adobe are patru niveluri de parteneriate: Registered, Certified, Gold si Platinum. Dendrio comercializeaza licente Adobe atat direct, prin intermediul echipei sale de vanzari, cat si online, prin shop.dendrio.com.

Aceasta calitate de partener Gold Adobe a fost obtinuta la numai cateva zile, dupa ce Dendrio devenise si Partener Platinum Kaspersky, fiind totodata prima si singura companie care se bucura de acest statut in Romania.

Lasa un comentariu