Cisco Connect 2018

Data: 10 octombrie 2018

Locatie: Willbrook Platinum Business & Convention Center, Șoseaua București-Ploiești 172-176

Dendrio este ghidul tau in luarea deciziilor inteligente pentru alegerea tehnologiilor ce ofera mai multa agilitate in afacere.

Te asteptam la prezentarea Your workplace. Upgraded. care are loc in sala Santal, intre orele 12:30 – 13:00, si continuam sa detaliem despre cum te putem ghida in alegerea solutiilor de colaborare, cloud, securitate sau networking la standul Dendrio.

 

Speakeri

Irina Margescu – Customer Success Responsible
Un ghid prietenos in luarea deciziilor inteligente pentru alegerea tehnologiilor potrivite pentru agilitatea business-ului. Experienta, entuziasmul si  inclinatia spre tehnologie incurajeaza pe oricare sa incerce solutii inovative.

 

Bogdan Stanila – System Engineer
Este un entuziast al solutiilor de colaborare Cisco atat in cloud cat si on premises. Pasiunea pentru aceasta tehnologie a fost dusa la un alt nivel: pe langa suportul oferit clientilor in integrarea solutiilor de colaborare in infrastructura proprie, Bogdan ii si invata pe acestia cum sa gestioneze de unii singuri echipamente si aplicatiile Cisco de voce si videoconferinta, fiind unul din trainerii grupului Bittnet.

 

Platforma Cisco WebEx iti pune la dispozitie un set de servicii

Pur si simplu trebuie sa faci “click” pe butonul verde pentru a te alatura conferintei indiferent de platforma folosita: WebEx Teams, Microsoft Teams, Skype … poti intra chiar si de pe Slack

Alatura-te echipei Dendrio pe 10 Octombrie la Connect Romania 2018 pentru aceste experiente si solicita o solutie personalizata pentru nevoile tale.

Informatii suplimentare despre eveniment.

 

Te asteptam alaturi de noi!

Contact askformore@dendrio.com