Clienti

Dendrio are in prezent peste 12000 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele.

Printre acestia se numara Agip România, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC Bank, Daedalus Consulting, Despec Romania, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Santierul Naval Constanta, Sensiblu, Vodafone Romania.

"Am castigat lunar aproximativ 20 de ore de munca, timp ce a fost alocat altor proiecte cu valoare mai mare. Consider ca IT-ul nu trebuie blocat in activitati de rutina ci trebuie sa se preocupe de cresterea eficientei si productivitatii utilizatorilor."

Alexandru Barbu, Alfredo
IT Manager

Am avut in Dendrio un partener potrivit pentru derularea acestui proiect, deoarece a incercat permanent sa inteleaga procesele noastre interne si sa ne ofere o solutie personalizata. Calitatea serviciilor a fost ridicata, ceea ce pentru noi a contat foarte mult.

Andrei Cernatescu, Infinit Solutions Agency
Co-Fondator si COO&CFO
Studii de caz

Iti punem la dispozitie informatii concrete despre cum sa reduci riscurile de securitate, sa optimizezi activitatea afacerii tale si sa maximizezi rezultatele echipei.

Solutiile gasite de ei pot fi utile si in dezvoltarea afacerii tale.

  Kaspersky Lab a desemnat Dendrio primul partener Platinum in Romania. Compania Dendrio este un furnizor de servicii IT integrate cu o
Autodesk Desktop Subscription, noua optiune de inchiriere a produselor Autodesk, ofera o instalare rapida, management facil al licentelor și upgrade