Noul Office 365 Enterprise E5

Data: 29.03.2016

 

Noul plan Office 365 Enterprise E5 contine cele mai noi functionalitati combinate cu aplicatiile Office 2016 pe care deja le cunosti.

 

Creat pentru echipe

Cu Skype for Business, poti acum sa simplifici infrastructura cu o singura platforma pentru apeluri telefonice, conferinte, video si partajare.

Date si rapoarte personalizate

Monitorizarea simpla, in timp real a datelor si instrumentele de analiza detaliata iti permit sa descoperi informatii noi, extrase din datele companiei tale, toate acestea cu ajutorul rapoartelor interactive, cu tablouri de bord simple.

Cu tablourile de bord in timp real si rapoartele interactive din Power BI, chiar si pentru utilizatorii care nu apartin domeniului tehnic pot vizualiza si analiza datele mai eficient si mai rapid.

homepage_metal_updatedashboard-700w

Cu ajutorul Delve poti gasi mult mai usor documentele relevante si utilizate frecvent in organizatie. Cu ajutorul datelor extrase din comportamentul utilizatorilor, Delve ofera documentele care ii intereseaza cel mai mult pe acestia. Datele sunt extrase pe baza persoanelor care au creat, au vizualizat, au editat sau au partajat documentele

Securitate sporita

Microsoft se ocupa de securitatea companiei tale, astfel incat tu nu trebuie sa mai ai aceasta grija. Acum ai si mai mult control, deoarece beneficiezi de confidentialitate sporita.

Protectia avansata impotriva amenintarilor protejeaza utilizatorii impotriva amenintarilor ascunse in mesaje de e-mail, atasamente si linkuri. Iar Customer Lockbox iti permite sa patrezi controlul si transparenta, poti limita accesul la date doar pentru aprobarile administratorilor atribuite in prealabil, cu autentificare pe doua niveluri.

Include noile aplicatii Office 2016

Utilizezi intotdeauna cea mai recenta versiune, indiferent de dispozitivul pe care il folosesti, pentru aplicatiile: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Skype for Business, Access.

Formatezi cu usurinta informatiile in Excel, cu instrumente care fac editarea datelor mult mai usoara.

In plus, poti sa incluzi incluzi cu usurinta continut din PDF-uri, pentru a-ti crea propriile documente Word cu aspect deosebit.

Conferinte video si mesagerie instant

Skype for Business iti permite sa colaborezi cu alti utilizatori prin mesaje instant, apeluri vocale sau apeluri video. In plus, poti sa gazduiesti intalniri online cu ajutorul conferintelor audio, video HD si web pe internet.

skype-for-business-laptop

Poti sa difuzezi intalniri Skype for Business pe internet pentru pana la 10.000 de persoane, care pot participa dintr-un browser pe aproape orice dispozitiv. Intalnire pot cuprinde sondaje in timp real si optiunea de a urmari comentariile si mesajele in timp real, plus acces Yammer, pentru a activa dialogul in timpul difuzarii.

Cu ajutorul conferintelor PSTN, participantii se pot alatura la conferinta de pe telefon, apelând un numar unic, unde este difuzata intalnirea.

Apelare telefonica moderna cu Cloud PBX

Cu ajutorul Cloud PBX, poti sa efectuezi, primesti si sa transferi apeluri telefonice care utilizeaza numarul de telefon de la birou, fie ca esti acasa sau in deplasare. Poti utiliza telefonul, PC-ul si dispozitive mobile, fara sa fie necesar un sistem de telefonie traditional.

Colaborare facila intre membrii organizatiei

Yammer permite angajatilor companiei tale sa se conecteze cu persoanele potrivite, sa partajeze informatii intre echipe, sa organizeze proiecte si sa comunice mai rapid.

Lasa un comentariu