Misiune

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri agilitate in afaceri, sustinandu-i in luarea unor decizii inteligente pentru tehnologiile din companiile lor.

Fie ca aveti un proiect in domeniul securitatii IT, va doriti dezvoltari de business pentru infrastructura IT a companiei dvs., va propuneti achizitia unor solutii software care sa maximizeze rezultatele echipei dvs. sau cautati cele mai bune solutii si servicii din domeniul CAD, echipa Dendrio este mereu alaturi de dumneavoastra in alegerea excelentei si performantei.

Despre Companie

Credem in solutii IT si in alegeri inteligente si de peste 23 de ani oferim clientilor platforme complete, customizate pentru fiecare necesitate.

Suntem o companie specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software, ce furnizeaza optiuni adecvate de licentiere, servicii IT integrate, servicii de audit solutii profesionale de securitate IT.

Cu o traditie de peste 23 de ani in domeniul IT, am obtinut numeroase premii si certificari din partea celor mai importanti producatori mondiali.

In urma rezultatelor obtinute ca partener Microsoft si a investitiilor continue in certificarea echipei de consultanti tehnici si de business, Dendrio a primit in 2015 statutul de LSP (Licensing Solutions Providers) din partea Microsoft Romania, fiind una dintre putinele companii care poate derula proiecte de tip Enterprise pe solutii Microsoft.

Echipa

Consideram echipa Dendrio ca unul dintre cele mai valoroase active ale companiei. Ne plac provocarile si avem experienta si resursele necesare pentru a le rezolva.  Membrii echipei sunt consultanti creativi si cu experienta in derularea de proiecte complexe, precum si profesionisti in IT cu un portofoliu solid de certificari.

Cu o experienta de peste 16 ani in industria IT, eCommerce si industria platilor online, Cristian activeaza in prezent ca Chief Executive Officer la Dendrio.

Cristian Herghelegiu
CEO

Cu o experienta de peste 18 ani in industria IT, Serban activeaza in prezent ca Chief Operating Officer la Dendrio.

Serban Prejoianu
COO

Cu o experienta dovedita in domeniul solutiilor de proiectare asistata, Cristina ocupa in prezent functia de Autodesk Business Manager.

Cristina Anton
Autodesk Business Manager
Clienti

Dendrio are in prezent peste 12000 de clienti in domenii precum telecomunicatiile, sectorul financiar-bancar, cel al constructiilor, energiei, petrolului si gazelor si altele.

Printre acestia se numara Agip România, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC Bank, Daedalus Consulting, Despec Romania, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Santierul Naval Constanta, Sensiblu, Vodafone Romania.

  Microsoft a organizat la sfarsitul lunii septembrie 2015 cea de a 14-a intalnire a Microsoft Club, club din care fac parte principalii
  Compania Dendrio, cu peste 23 de ani de experienta in solutii software pe piata din Romania, a fost desemnata recent primul Partener Gold