Media & Entertainment European Tour 2015 – in Bucuresti

 

Evenimentul s-a incheiat! Iti multumim pentru participarea la evenimentul Business Zone.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele evenimente organizate de noi, te poti inscre completand formularul alaturat.

 

Te invitam sa descoperi cele mai noi functionalitati ale solutiilor Autodesk 3Ds Max 2016 si Autodesk Maya 2016, solutii utilizate de catre cele mai cunoscute studiouri de grafica, jocuri si aplicatii, cinematografie pe plan international. In plus, vei afla cum te poate ajuta V-Ray sa obtii capabilitati de randare imbunatatite si sa finalizezi procesele de randare intr-un timp cat mai scurt.

 

Expertii Media & Entertainment, Roland Reyer si Mike Kuhn iti vor aratat prin demonstratii tehnice live cum iti poti imbunatati si eficientiza modul de lucru pentru a crea animatii realistice si efecte vizuale uimitoare in cel mai scurt timp.

 

Solutiile Autodesk 3ds Max si Maya sunt unele dintre cele mai populare solutii de modelare, animatie, randare si creare de efecte vizuale 3D la nivel international, devenite un etalon in domeniu.

 

Tehnologia lor sta la baza unui numar impresionant de proiecte de arhitectura, filme, jocuri si spectacole de televiziune, avand “aparitii” in filme precum Birdman, Big Hero 6, The Boxtrolls, How to Train Your Dragon 2, Avatar, Charlie and the Chocolate Factory, Fantastic Four sau the Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, si jocuri ale celor mai importanti producatori la nivel mondial: Ubisoft, Eidos, Microsoft sau Mythos.

AGENDA

09:00 – 09:30 Welcome Coffee

09:30 – 09:35 Welcome words – Cristina Anton – CAD Solutions Lead, GECAD NET

09:35 – 10:35 Live Demo Autodesk Maya – Roland Reyer, Solutions Engineer, Autodesk

Descopera cum te poate ajuta Autodesk Maya sa eficientizezi modul de lucru si sa realizezi animatii uimitoare, pornind de la un exemplu practic. Vezi care sunt noile functionalitati ale Autodesk Maya 2016 care te pot ajuta sa realizezi rapid obiecte 3D, geometrii, texturi.

10:35- 10:40 Short Break

10:40 – 11:40 Live Demo Autodesk 3Ds Max – Mike Kuhn, www.in3.de

Descopera noile instrumente puternice de randare, afla cum sa accelerezi fluxurile de lucru si sa sporesti interoperabilitatea, crescand semnificativ productivitatea generala si calitatea lucrarilor rezultate. Vezi care sunt noile caracteristici Autodesk 3Ds Max 2016.

11:40 – 11:55 Coffee Break

11:55 – 12:55 Live Demo Stingray – Mike Kuhn, www.in3.de

Descopera un nivel fara precedent de interoperabilitate intre 3Ds Max si Stingray.

12:55-13:00 Short Break

13:00 – 14:00 Live Demo V-Ray – Alexandru Vasile, Chaos Group

Descopera cum poti sa obtii capabilitati de randare imbunatatite si sa finalizezi procesele de randare intr-un timp cat mai scurt.

14:00 – Lunch

 

Evenimentul se adreseaza dezvoltatorilor de jocuri, artistilor in efecte vizuale, designerilor grafici, arhitectilor, designerilor, inginerilor si specialistilor in animatie si efecte vizuale.

 

Pentru a participa la acest eveniment te rugam se te inregistrezi completand forumularul alaturat sau sa ne trimiti un email la autodesk@gecadnet.ro.

 

Grabeste-te, locurile sunt limitate!

 

Speakeri

Mike Kuhn
in3.de

Mike Kuhn activeaza ca freelancer in domeniul graficii 3D, fiind specializat pe solutia Autodesk 3Ds Max.
Mike a devenit singurul ACI (Autodesk Certified Instructor) pentru 3ds Max in Germania.
Acesta lucreaza in principal in zonele de producție si instruire, este recunoscut pentru abilitatea de a rezolva chiar si cele mai dificile probleme, iar numele sau este cunoscut in diverse tari precum Statele Unite ale Americii, Italia, Rusia si Franta, unde a lucrat la diverse proiecte.

Roland Reyer
Autodesk

Roland Reyer si-a inceput cariera la Wavefront Technologies in Germania, achizitionata de catre Autodesk in anul 1996.
Roland a lucrat cu Maya inca de la lansarea primei versiuni.
Avand peste 19 ani de experienta in domeniu, Roland lucreaza in principal cu solutia software Maya, focusul sau fiind in principal in industria Automotive .

Alexandru Vasile
Chaos Group - V-Ray

Alexandru a inceput sa lucreze cu aplicatii 3D in timpul studiilor universitare, la inceput ca un hobby, obtinand astfel o buna cunoastere a solutiilor Autodesk 3Ds Max si ZBrush.

Alexandru este specializat in Autodesk 3Ds Max, Autodesk Maya si Rhinoceros 3D, utilizand V-Ray ca o solutie de randare.
A participat la diverse intalniri si prezentari, care implica McNeel si Boneheadz.

Cristina Anton
GECAD NET

Cu o experienta dovedita in domeniul solutiilor de proiectare asistata, Cristina ocupa in prezent functia de CAD Solutions Lead la GECAD NET.