GECAD NET a castigat premiul “Best Performance in SAM Revenue”

Data: 02.10.2015

 

Microsoft a organizat la sfarsitul lunii septembrie 2015 cea de a 14-a intalnire a Microsoft Club, club din care fac parte principalii parteneri Microsoft din Romania.

In cadrul evenimentului, Dendrio a castigat premiul “Best Performance in SAM Revenue”. Acest premiu atesta capabilitatea echipei noastre de a oferi consultanta in licentiere si de administrare a activelor software necesare pentru reducerea costurilor aferente licentierii precum si pentru administrarea corecta a resurselor existente in cadrul organizatiei.

Acest premiu a fost obtinut la numai cateva luni dupa o alta recunoastere importanta din partea Microsoft: din Februarie 2015, am devenit cel mai nou partener Microsoft in Romania certificat ca si LSP Partner (Corporate Accounts LSP).

Clientii pot beneficia astfel de expertiza echipei de consultanta a echipei noastre pentru a identifica cu usurinta care sunt cele mai bune solutii pentru propria afacere si pentru a reduce costurile aferente licentierii.

Prin serviciile de Software Asset Management dorim sa oferim clientilor nostri acces la cele mai noi tehnologii, sa construim împreuna cele mai potrivite solutii, sa reducem costurile aferente licentierii, implementarii si operarii unei structuri IT complexe.

Lasa un comentariu