GECAD NET devine primul partener Platinum din Romania al Kaspersky Lab

Data: 23.09.2015

 

Kaspersky Lab a desemnat Dendrio primul partener Platinum in Romania. Compania Dendrio este un furnizor de servicii IT integrate cu o experienta de peste 20 de ani pe piata, iar prin intermediul programului de parteneriat, Kaspersky Lab asigura acces la intreaga sa expertiza in domeniul solutiilor de securitate si ofera instrumente eficiente de vanzare si marketing pentru abordarea optimizata a clientilor.

La randul lor, partenerii Kaspersky Lab asigura o prezenta locala prin intermediul careia clientii au acces direct la ultimele tehnologii si la expertiza companiei. Reteaua vasta de parteneri, extinsa la nivel global, permite clientilor sa consulte specialistii Kaspersky si sa beneficieze de servicii complementare, oriunde s-ar afla.

“Clientii Dendrio vor beneficia de cele mai bune preturi de pe piata la solutiile Kaspersky avand posibilitatea de a-si reduce costurile de achizitie pornind mereu de la o analiza efectuata de echipa de consultanti pentru a defini structura optima de licentiere”, declara Cristina Anton, Product Manager Security Solutions la Dendrio.

Parteneriatul cu Kaspersky Lab reflecta importanta pe care Dendrio o acorda securitatii datelor. In contextul multiplicarii numarului amenintarilor la siguranta datelor pentru utilizatorii individuali, dar mai ales pentru companii, Dendrio urmareste sa protejeze fara compromisuri informatiile si infrastructura IT a clientilor sai.

“Parteneriatul va valorifica experienta de peste 20 de ani a Dendrio in asigurarea securitatii, atat pentru companii de tip IMM, cat si pentru corporatii si va contribui la construirea unui mediu informational sigur pentru clientii sai”, declara Cristina Anton, Product Manager Security Solutions la Dendrio.

“Reteaua globala de parteneri Kaspersky Lab are patru niveluri pentru parteneriatele business-to-business: Registered Partner, Silver, Gold si Platinum”, a explicat Bogdan Pismicenco, Channel Manager pentru Romania si Bulgaria la Kaspersky Lab. “Pentru a sustine eforturile lor de vanzare, Kaspersky le ofera demonstratii online de produs, suport pre-vanzare si pregatire tehnica, programe de stabilire a preturilor si promotii. Clientii partenerilor au acces la solutii de securitate recunoscute si apreciate la nivel global care ofera protectie anti-malware, control endpoint, management de sistem si de patch, criptare de date si solutii de protectie pentru telefoanele mobile”, adauga Pismicenco.

Cele patru niveluri de cooperare oferite de programele Kaspersky Lab reflecta nivelul de expertiza a partenerului si gradul lui de colaborare. Treapta de baza a programului este Registered Partner, care implica accesul la serviciile si instrumentele de lucru esentiale. Urmatoarele niveluri sunt Silver, Gold si Platinum Partner; fiecare treapta presupune o gama de servicii si solutii de securitate mai larga si un suport sporit din partea expertilor Kaspersky Lab.

Kaspersky Lab acorda statutul Platinum partenerilor care sunt angajati in atingerea obiectivelor de venituri, oferind servicii excelente pentru clienti, si care dau dovada de abilitati tehnice superioare.

Dendrio are incheiate parteneriate cu unii dintre cei ai mari producatori de software, printre care Microsoft LSP Partner, Adobe Gold Partner si Autodesk Gold Partner.

Potrivit estimarilor jurcatorilor din piata de securitate, companiile si utilizatorii individuali cheltuie anual aproximativ 10 milioane USD pe produse dedicate protectiei datelor.

Lasa un comentariu