ArredoCAD – Un software unic de design interior 3D pentru toate nevoile tale

Noutati

ArredoCAD este o solutie de proiectare, dedicata designerilor de interior, arhitectilor, pietei RealEstate sau celor ce vor sa amenajeze diverse showroom-uri de prezentare.

Toate licentele ArredoCAD (Kitchen si Designer) includ biblioteci 3D, motor de redare fotorealistica D-Ray, sistem 3D de navigatie in timp real, posibilitatea de a exporta proiecte pentru vizualizare cu VR Oculus Rift, precum si peste 15.000 texturi pentru placare si acoperire.

  • Licenta ArredoCAD KITCHEN cuprinde mai mult de 8.000 de elemente 3D pentru bucatarii, pe langa accesorii (aparate de uz casnic, hote, chiuvete si robinete, farfurii, pahare etc.), obiecte de design (lumanari, covoare, perdele, scaune, scari, tavane etc.), usi si ferestre.
  • Licenta ArredoCAD DESIGNER include peste 30.000 de elemente 3D pentru bucatarii (intreaga biblioteca ArredoCAD Kitchen), livinguri, dormitoare, dulapuri, bai, birouri, magazine si restaurante, usi si ferestre, orice fel de accesorii, elemente de design si elemente arhitecturale. De asemenea ai la dispozitie produsele partenerilor ArredoCAD, inclusiv branduri de design internationale precum Cattelan, Molteni, Flos si multe altele.

Pana la final de an va oferim licentele ArredoCAD la jumatate de pret.

Acestea se pot inchiria lunar sau anual (dupa 5 ani produsul devine al tau) sau achizitiona ca licente perpetue.

Produsul se poate testa pentru 30 de zile, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi acest link si sa completati cu datele necesare. In scurt timp primesti un link de download.

Pentru mai multe informatii despre promotie, contacteaza-ne la adresa de email askformore@dendrio.com

Meniu