Ionut Fogoros

Cisco Secure Remote Worker

Trăim vremuri fără precedent și ne gândim în fiecare zi oare ce ne mai rezervă viitorul? Probabil nu putem prezice viitorul, încă, dar cu siguranță putem să fim pregătiți pentru el. Tehnologia și competențele existente acum ne oferă soluțiile necesare, trebuie doar să le folosim și să ținem pasul cu noua normalitate.

Felul în care muncim și în care ne gândim acum la spațiul de lucru și la cum putem fi productivi în condițiile actuale s-a schimabt radical față de acum un an și continuă să se schimbe în fiecare zi. Probabil peste 90 % din întâlnirile de lucru actuale se desfășoară online sau au cel puțin un participant este online. Multe companii, în funcție de domeniul de activitate, au făcut deja trecerea la un mediu de lucru hybrid sau chiar exclusiv online și productivitatea angajaților lor raportat la noile condiții de muncă începe să fie pricipala lor prioritate.

În noile condiții de distanțare socială și a migrării interacțiunilor dintre partnerii de afaceri majoritar în mediul online prin consumul diverselor platforme de colaborare cum este și Cisco Webex, companiile încep să transfere bugetele existente pentu chirii, călătorii de afaceri, mijloace de transport sau combustibil către asigurarea spațiului optim de lucru pentru angajații care lucrează de acasă sau de oriunde vor ei să lucreze prin achiziția de tehnologie, platforme și device-uri de colaborare. Dar lucrul acesta crează noi provocări.

Să vorbim de exemplu de colega noastră Mădălina și despre o zi normală de lucru pentru ea în condițiile de astăzi. Ea trebuie să lucreze și să poate colabora cu clienții și colegii de oriunde este conectivitate: de acasă , de la cafenea sau în timp ce călătorește. Această flexibilitate îi dă Mădălinei posibilitatea să fie productivă asigurându-și totuși un echilibru între muncă și timpul liber, dar crează noi provocări pentru echipele Dendrio de IT și Securitate.

Cum pot ei știi dacă dacă datele de acces ale Mădălinei la resursele companiei nu au fost compromise? Sau dacă laptopul ei nu continue deja malware? Sau dacă wifi -ul public pe care îl folosește de la cafeneaua preferată are deja breșe de securitate? Ei conștientizează că pur și simpu nu mai pot controla totul în perimetrul securizat al rețelei companiei și că nu o să se mai întoarcă niciodată în acel punct.

Vestea bună este că nici nu este nevoie să o facă pentru că Cisco oferă un set de soluții de Securitate și colaborare care permit colegilor noștrii, cum este și Mădălina, să lucreze și să fie productivi conectându-se de oriune și de pe orice device. Verificarea identității și confirmarea uneui acces legitim, accesul securizat la resursele și fișierele companiei și protejarea anjagatilor împotriva pericolelor cum ar fi phising sau atacuri malițioase, pentru toate acestea există o rezolvare: Cisco Secure Remote Worker este un pachet de soluții integrate care ajută companile să își asigure echilibrul între productivitate și securitate.

  • Cisco Duo se asigură că identitatea utilizatorilor este verificată printr-un mecanism puternic de autentificare și stabilește dacă respectivul device întrunește condițiile de securitate înainte de a accesa aplicațiile companiei
  • Cisco Anyconnect asigură conexiunea la resursele critice ale companiei în condiții de siguranță ,de pe orice device , oricând,
  • Cisco Umbrella și Cisco AMP for Endpoints sunt prima linie de apărare împotriva amenințărilor indiferent de unde se conectează utilizatorii asigurând monitorizarea permanentă a traficului și gestionând accesul la resurse publice prin blocarea, detectarea și combaterea amenințărilor complexe.

Cisco Secure Remote Worker este o soluție ușor de implementat, dar foarte eficientă, care poate scala indiferent de mărimea companiei dumneavoastră și este recomandată de noi, Dendrio – Parter Cisco experimentat și de încredere.

Puteți beneficia de întreaga soluție achiziționând acum de la Dendrio cu un discount de până la 39 % pachetul Secure Remote Work care oferă access la platforma Webex (Meetings + Messaging), autentificare multi-factor, access securizat la internet și protecție email. Se poate achiziționa integral sau în orice combinație de Webex Work plus minim una dintre cele trei produse de securitate Duo , Umbrella sau Cloud Mailbox Defence pentru un număr de utilizatori între minim 25 și maxim 250.

Vedeți de ce să utilizați aceste aplicații aici.

Ionuț Fogoroș, Sales Manager, Dendrio