Cisco Stealthwatch Cloud

Pe masura ce organizatiile adopta noi tehnologii si implementeaza practici noi, echipele IT cauta moduri de detecta amenintarile din infrastructura administrata. Acum, fiecare stie ce fel de trafic este normal pentru infrastructura on-prem, insa vizibilitatea este esentiala in intreg mediul de business, inclusiv pentru sucursale, in timpul deplasarilor, pentru aplicatiile cloud, pentru storage-ul din cloud conectat prin reteaua traditionala la data centerul on-prem si altele.

Numele meu este Marian Stanciu – Security Consultant la Dendrio si pot sa va indrum in alegerea unei solutii  pentru monitorizarea firewall-urilor sau a SIEM-urilor daca sunt configurate corect si daca functioneaza conform asteptarilor.

Una dintre solutiile recomandate pentru rolul de “watch the watchers of your network” este Stealthwatch Cloud.

Daca un coleg se conecteaza din Germania la o aplicatie din cloud si acelasi coleg se conecteaza un minut mai tarziu din UK si imediat dupa aceea din Canada, poti sa ii detectezi activitatea? Cum? Ar fi ingropata informatia intre logurile salvate pe undeva? Stealthwatch face asta automat pentru voi si detecteaza anomaliile si activitatile rau-intentionate in timp real pentru ca se adapteaza si invata tiparele de trafic.

Solutia monitorizeaza atat reteaua on-prem cat si pe cea publica si este usor de implementat si administrat. Pentru AWS implementarea cu configuratii minore si minimal setup dureaza cateva minute, pentru medii non-AWS sunteti up and running intr-o dupa-amiaza si puteti capata vizibilitate imediat.

Vizibilitatea previne pierderile de date, ofera conformitate cu regulamentele si ajuta in investigarea incidentelor de securitate.

Cere chiar acum un demo

de 60 de zile sau mai multe informatii la adresa askformore@dendrio.com si iti raspundem cu placere.