Migrarea in AWS

Dendrio în calitate de Advanced Consulting Partner AWS vă invită să explorați programe de finanțare pentru migrare, tooluri de migrare, ce anume migram (cei 6R), shared responsibility model, poate și demo în limita timpului disponibil.

În era schimbărilor tehnologice rapide, Cloud-ul nu este util doar pentru backup și stocare, ci este crucial și daca vreți să vă păstrați avantajele competitive. De la costuri mai mici la viteză crescută și operații optimizate, migrarea în Cloud-ul AWS vă va permite să vă concentrați pe competențele de bază și să reimaginati modul în care funcționați și inovați.

Dendrio recomandă migrarea în AWS Cloud pentru modernizarea și securizarea infrastructurilor. De multe ori, lipsa de experiență împiedică adopția modelului de business în Cloud. Dendrio vă poate ajuta să testați multitudinea de servicii AWS pentru a descoperi beneficiile Cloud-ului ca pe orice alte utilități curente.

Știm că fiecare business este unic, la fel și provocările sale. Știm, de asemenea, că indiferent de domeniul de activitate, nivelul de experientă sau obiectivele organizaționale specifice, avem soluția potrivită pentru a vă ajuta să migrati pe Amazon Web Services (AWS). Vă puteți convinge participând la webinar. Participarea este gratuită.

Irina Margescu,
Cloud Business Enabler,
Dendrio

Bogdan Dumitrescu,
AWS DevOps Consultant

19 august 2020

10:00-11:00
Eveniment live virtual.
Meniu