Actiunea 2.2.2  – Digitalizarea IMM-urilor

Solicitanti eligibili: IMM-uri ce doresc finanțare pentru achiziționarea de echipamente și servicii IT&C necesare digitalizării activității curente din toate regiunile de dezvoltare.

E-book: Viitorul e digital – Programul de finanțare a digitalizării

Valoarea minima

30.000 euro

Valoarea maxima

100.000 euro

Intensitatea maxima a ajutorului

90% din valoarea eligibilă

Perioada de implementare

până la 31.12.2023

Cheltuieli eligibile pentru care Dendrio va poate ajuta:

Achiziționarea de hardware IT&C, dispozitive și echipamente aferente

Printr-o infrastructura de comunicatii sigura, adaptata cerintelor companiei Dumneavoastra, beneficiati de performante sporite si de reducerea costurilor. Asta inseamna mai putin timp petrecut pentru remedierea problemelor IT si conectarea dispozitivelor si mai mult timp pentru imbunatatirea rezultatelor afacerii.

Consultantii Dendrio va ajuta sa transpuneti nevoile de afaceri in strategii corente de tehnologie si planuri de arhitectura care sa sustina o crestere sustenabila. Acest lucru va va permite sa optimizati procesele si sa descoperiti atat zonele generatoare de pierderi cat si cele care pot aduce rapid profit.

Achiziționarea de licente / aplicatii software / baze de date

Dendrio va ofera solutii IT integrate bazate pe cloud, securitate, retelistica si solutii complete de mobilitate, respectiv aplicatii software cu diverse optiuni de licentiere. Credem in evolutie continua si eficienta maxima a solutiilor oferite, inclusiv din perspectiva utilizarii capitalului investit.

Servicii de găzduire, inclusiv servicii de tip cloud și SaaS, respectiv Software as a Service

Agilitatea in afaceri este esentiala,  de aceea oferim clientilor nostri arhitecturi de tip ”Infrastructure as a Service”, ”Platform as a Service” si ”Software as a Service” – intr-un mod securizat, hibrid, multi-cloud. Credem in ”Secured Hybrid Multi-Cloud” ca principal instrument de transformare a platformelor IT intr-o modalitate reala de dezvoltare a unei companii moderne.

Indiferent de modelul de Cloud Computing ales (Private/Public/Hybrid), am construit impreuna cu partenerii nostri o abordare integrata prin care aducem intr-o platforma convergenta cele mai bune resurse de retea, servere, stocare, securitate si management IT din organizatie. Beneficiati astfel de o infrastructura IT&C automatizata si scalabila prin care oferiti in organizatie acces la cerere la un pool elastic de resurse: servicii, aplicatii, servere, spatii de stocare si retea, in conditiile reducerii dramatice ale costurilor IT.

Servicii pentru consolidarea securității cibernetice

In actualul context, cand in fiecare secunda apar 4 amenintari noi in spatiul cibernetic, securitatea trebuie tratata in mod dinamic si reevaluata functie de amenintari. Transformarea digitala si sistemele hibride imping perimetrele de Securitate dincolo de sediul companiei dumneavoastra in Cloud, Data Center, precum si in dispozitivele mobile ale angajatilor. De aceea, politicile de Securitate trebuie sa devina mai complexe si mai agile decat oricand. Consultantii Dedrio va pot ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru afacerea Dvs.

Servicii Dendrio

Consultanta si audit

Te ajutam sa iti verifici eligibilitatea. Lucram deja cu un partener, expert in realizarea dosarelor pentru aplicarea la fondurile europene. Analizam nevoia actuala si posibilitatile de dezvoltare pe termen lung. Va ajutam sa navigati in calatoria dumneavoastra de transformare pentru a va atinge obiectivele folosind cea mai noua tehnologie posibila.

Proiectam solutia tehnica

Realizam impreuna solutia tehnica. Oferim o solutie de arhitectura care integreaza tehnologii noi in mediul dvs. existent. Identificam modificarile necesare in infrastructura dvs. IT pentru a construi o companie agila.

Furnizam echipamentele si specialistii

Dendrio implementeaza solutii integrate IT, cu focus pe infrastructuri securizate in mediu hibrid (on-premise/cloud). Discutam de componente hardware, software si servicii de proiectare si implementare a arhitecturilor complexe pentru networking (Cisco, Checkpoint) si datacenter (DellEMC, HP, Cisco, VMWare, Microsoft).  Membrii echipei sunt consultanti creativi si cu experienta in derularea de proiecte complexe, precum si profesionisti in IT cu un portofoliu solid de certificari.

Implementam in orice locatie

Obiectivul nostru major este sa oferim organizatiilor un punct unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si pentru integrarea lor cu cele existente. Prin solutiile si serviciile personalizate pe care le dezvoltam si integram reusim sa imbunatatim calitatea vietii clientilor nostri, reducandu-le efortul si stress-ul, prin optimizarea utilizarii tehnologiei IT&C.

E-book: Viitorul e digital – Programul de finanțare a digitalizării