Felicitări pentru alegere!

Acum ai acces la ghidul din care vei afla avantajele biroului hibrid și vei descoperi modul în care și tu poți implementa un astfel de concept în compania ta.

Consultanții Dendrio îți stau la dispoziție cu soluțiile potrivite nevoilor tale, ajutându-te să oferi echipei tale un mediu de lucru sigur, în care comunicarea se desfășoară firesc și fără probleme, indiferent de locul în care se află fiecare persoană.

Îți dorești un partener experimentat și dedicat, care să îți fie alături în digitalizarea companiei tale, cu servicii și consultanță de înaltă calitate? Dacă vrei mai multe detalii despre soluțiile oferite de Dendrio, îți stăm la dispoziție. Trimite-ne solicitarea, iar unul dintre consultanții noștri te va apela în cel mai scurt timp pentru a găsi împreună varianta potrivită:

Descoperă Webex Desk Pro

Soluția Cisco ce poate înlocui telefonul IP, monitorul, căștile și nu numai. Poți participa la meeting prin intermediul cablului USB-C, conectat la laptop, ce are și funcție de încărcare, și îți poți administra device-ului prin comenzi vocale.

Poți adăuga comentarii/notițe și ai la dispoziție o cameră video cu o calitate excelentă, care te încadrează perfect, chiar și când stai în picioare, și te urmează în orice colț al sălii.

Descoperă Cisco Webex Room Navigator & Webex Board 55S

Îți oferă control asupra întregii săli de ședințe și, împreună cu funcția de room booking, îți permite să ai acces chiar și la informații despre temperatura sau calitatea aerului din sală. În plus, odată ce intri în încăpere, terminalul te recunoaște prin ultrasunete.

Aparatul emite notificări asupra numărului de participanți care pot participa în condiții de siguranță, în funcție de dimensiunile sălii de ședințe.

Contactează-ne si solicită un DEMO gratuit pentru Biroul tău Hibrid!