Campania Antreprenoria Digital

powered by Dendrio

Credem în digitalizare pentru scalare

IMM-urile românești au nevoie să construiască avantaje competitive bazate pe tehnologie. De aceea, împreună cu partenerii Antreprenoria lansăm campania Antreprenoria Digital. Dendrio are rolul de partener de tehnologie și va oferi asistentă, pro-bono, pentru IMM-uri. Pentru a accesa această campanie trebuie să aplicați pe site-ul Antreprenoria, completând un formular de înscriere: 

DIGITALIZARE

Tehnologia evoluează foarte rapid și poate face dificilă adaptarea IMM-urilor la provocările erei digitale. Antreprenorilor le este greu să ţină pasul cu dezvoltarea tehnologiei, mai ales că acesta nu este principalul lor focus. Consultanţii Dendrio vor sprijini antreprenorii în acest proces prin consiliere 1-to-1 timp de 6 luni.

BENEFICII

Rezulate concrete, măsurabile, aliniate cu prioritătile de business în următoarele 6 luni. Consultanții Dendrio vă sunt alături pro-bono în întregul proces de digitalizare (de la identificarea soluțiilor potrivite pană la administrarea și utilizarea/adopția lor).

ETAPE

Etapa 1: audit-vom înțelege afacerea printr-un workshop cu echipa de management (livrabil: KPI-uri pentru următoarele 6 luni). ETAPA 2: Experții Dendrio vor lucra cu echipele de management pentru alegerea soluției tehnice potrivite și a variantelor de finanțare. ETAPA 3: atingerea KPI.

INSCRIERE seria 1

Data limită de înscriere în seria 1 este: luni, 13 iulie 2020, ora 13:00. Pentru înscriere vă rugăm să accesați linkul de mai jos:

Dendrio este ghidul inteligent care fructifică tehnologiile existente și identifică noi tehnologii pentru a oferi avantaj competitiv clienților săi: preț, viteză de reacție, siguranță și optimizare. În acest fel le înlesnește călătoria în business. Fiecare zi de business este o călătorie în lumea tehnologiei. Dendrio este alături de tine. Livrăm servicii integrate bazate pe cloud, securitate, rețelistică și soluții complete de mobilitate, aplicații software cu diverse opțiuni de licențiere. Totul pentru ca drumul pe care îl parcurge compania ta să fie cel mai scurt și mai sigur:
Dendrio. Your Journey. Upgraded!