Capture the Flag

Capture the Flag este o competitie de tip joc prin care echipele de specialisti in Securitate cibernetica se antreneaza pentru a face fata provocarilor de tip Razboi informatic.

In timpul competiei Capture The Flag (CTF) jucatorii primesc sarcini pe care trebuie sa le rezolve (CTF-urile). Sarcinile sunt de doua tipuri: Red Team (atacatori) si Blue team (aparatori). Sarcinile se rezolva practic, accesand sistemele IT configurate in laborator si ajuta la intelegerea si aprofundarea tipurilor de atacuri cibernetice, respectiv a tehnologiilor de Securitate Cisco ce protejeaza impotriva acestor atacuri.

In cadrul BSDA – Black Sea Defense Aerospace and Security International Exhibition 2022, va invitam la standul 1752 Dendrio si Bittnet din pavilionul C de la Romaero unde veti obtine mai multe informatii, veti putea accesa platforma, veti participa la competitia CTF si veti putea urmari in timp real rezultatele jucatorilor.

Competitia Capture the Flag se desfasoara pe parcursul a doua zile: 19 si 20 mai la Romaero. Puteti participa la competitie oricand, aceasta poate fi inceputa in prima zi si continuata in a doua zi de joc.

Inregistrare in competitie

Inregistrarile ne ajuta sa dimensionam corect laboratorul pentru competitie.

Primii 3 clasati in competitia Capture the Flag vor fi premiati cu cate o drona DJI Mavic Mini 2. Premiile se vor acorda pe 20 mai la ora 14:00 dupa incheierea ultimei sesiuni a competitiei.