Un proiect:

Pachet complet de servicii

în vederea obținerii și implementării proiectelor de digitalizare a IMM-urilor

În perioada imediat următoare va fi lansat un program de finanțare nerambursabilă pentru IMM-urile non-IT ce doresc să își digitalizeze operațiunile. Prin intermediul acestor fonduri europene puteți aplica pentru finanțare nerambursabilă ce poate acoperi decontarea investițiilor în digitalizarea companiei până la 90% din valoarea proiectului, pentru o sumă între 30.000 și 100.000 euro.

În acest sens, ne-am unit efortuile pentru a va oferi un pachet complet de servicii, în vederea obținerii și implementării proiectelor de digitalizare a IMM-urilor, împreună cu partenerii noștri: Banca Românească și Horváth & Partners Management Consulting.

Așteptăm cu interes confirmarea interesului dumneavoastră și vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare.Pentru a afla mai multe detalii și pentru a iniția o discuție pe această temă, vă recomandăm să descărcați e-book-ul.

Iar dacă doriți să vă auto-evaluați nivelul de digitalizare curent, puteți folosi acest tool: https://www.dendrio.com/evaluare-nivel-digitalizare/ Vă vom trimite rapotul de digitalizare în maxim 2 zile lucrătoare.

Discută cu unul dintre consultanții Dendrio

Consultanță pentru obținerea de fonduri europene

Echipa noastră are experiență dovedită în elaborarea și derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene.

Soluții bancare de finanțare

Produse de creditare avantajoase pentru co-finanțarea proiectelor de digitalizare, prin Banca Românească

Consultanță de business pe procese

În vederea identificării soluției de ERP/CRM adecvată nevoii de business a companiei dvs., Horváth & Partners vă acordă consultanță.

Implementarea soluțiilor tehnice

Implementarea unor soluții de digitalizare diverse, de la achiziții de echipamente hardware și aplicații software ERP/CRM.

Soluții de finanțarea proiectelor de digitalizare

Credite punte – Credite pentru cofinantarea proiectelor pe fonduri europene

Credite pentru cofinantarea proiectelor pe fonduri europene in cadrul Schemei de ajutor de minimis Digitalizarea IMM-urilor :  în colaborare cu Banca Românească exista posibilitatea de a aplica pentru credit punte de pre-finanțare a grantului. Finanțarea proiectului va fi realizată în lei și suma va fi rambursată la încasarea grantului.

Credite de investitii cu garantia statului in cadrul Programului Guvernamental –IMM Invest Romania.

Finantarile acordate in baza acestui program permit achizitiei de echipamente IT&C si software/licente/ programe in urmatoarele conditii:

  • finantari in valoare de pana la 10.000.000 lei;
  • garantii de stat in valoare de ​maxim 80% din valoarea creditelor
  • grant pentru dobanda pentru primele 8 luni de la acordare si comisioanele aferente garantiei de stat
  • zero comisioane de creditare
  • fara comision de rambursare anticipata;
  • durata finantarii este de pana la 72 de luni, cu posibilitatea unei perioade de gratie la plata principalului de maxim 18 luni.

Solutii de business: ERP/CRM

Hardware si software 

Servicii Cloud