Optimizarea Productiei in era digitala

Made in Romania

Credem ca in industrie tehnologia poate produce un impact semnificativ. De aceea va invitam la un webinar in care sa demonstram cum poate fi optimizata productia cu ajutorul tehnologiei, cum digitalizarea companiei este o parghie reala de crestere a afacerii si cum puteti imbunatati performanta fluxului de productie. Am invitat alaturi de noi manageri din companii de productie care au trecut printr-un asemenea proces de digitalizare si care pot impartasi din experienta acumulata.

Agenda

10:00 – 10:05
Introducere
Valentina Croiala, Deputy Head of Business Department,  ProCredit Bank
Moderator: Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio Solutions

10:05 – 10:25
Studiu de caz: Optimizarea Productiei in Era Digitala
Bogdan Ungureanu, CEO, GIC Nosag Metal

10:25 – 10:45
Digitalizarea – parghie de crestere a afacerii
Rudolf Vizental, CEO, ROCA Investments

10:45 – 11:05
Planificarea Productiei si Securizarea Business-ului
Iulian Motoi, General Manager, Elian Solutions

11:05 – 11:40
Demo: Platforma pentru cresterea performantei fluxului de productie
Cazan Vlad – Co-Founder – KFactory.eu

11:49-11:45
Concluzii
Valentina Croiala, Deputy Head of Business Department, ProCredit Bank
Chestionar feedback eveniment

15 iulie 2020

Expertiza speakerilor:

Cristian Herghelegiu

CEO Dendrio

Cu peste 20 de ani de experiență în industria IT&C, cu accent pe aplicații enterprise, software ca servicii și modele de business bazate pe cloud. Între 2004 și 2008, a lansat divizia de aplicații business a Microsoft România (Microsoft Business Solutions). În perioada 2013 – 2017, Cristian a fost directorul general al Gecad Net și, după fuziunea cu Bittnet Group, a devenit CEO al Dendrio, divizia tehnologică a grupului Bittnet, care are ca principal obiect de activitate soluții multi-cloud.

Bogdan Ungureanu

CEO, GIC Nosag Metal

Bogdan Ungureanu este absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti si are un master in bussines management. Cu o experienta vasta in industia automotive, are 3 ani de experienta in proiectare in cadru Automobile Dacia si 14 ani de management in cadrul firmelor de productie componente pentru industria auto trecand prin diferite pozitii: inginer sef , director productie, director general.

Rudolf Vizental

CEO, ROCA Investments

CEO și cofondator ROCA Investments – Este un finanțist a cărui apetență pentru activitatea de investment este ancorată în realitățile de business actuale și înțelegerea nevoilor antreprenorilor. Are un background de 15 de ani de activitate în zona de distress și 5 ani în zona de finanțare, în care a învățat să vadă oportunități acolo unde alții văd doar riscuri. El militează pentru dezvoltarea unei culturi antreprenoriale în România.

Iulian Motoi

General Manager, Elian Solutions

Iulian Motoi a lucrat consultant in domeniul solutiilor ERP de la Microsoft din 2004, iar in 2008 a decis, impreuna cu Mihaela Ivancuta, sa o ia pe calea antreprenoriatului si a fondat Elian Solutions. Astazi, Elian Solutions este cel mai mare implementator de Navision din Romania.

Vlad Cazan

Co-Founder – KFactory.eu

Este in present Co-Founder al KFactory. Sales manager și business developer manager cu experiență, avand peste 15 ani în industria IT și 10 ani în vânzări de soluții IT pentru business. A detinut roluri multiple în companii locale și internaționale: sales manager, business development manager, project manager and program manger.

Studiu de caz: Optimizarea Productiei in Era Digitala

GIC – Grupul Industrial Componente reprezinta un grup de companii dedicate in intregime industriei auto. Grupul contine mai multe divizii specializate (Plastic Division, Metal Division, Sisteme si Ansamble). Recent GIC Nosag Metal, parte din Metal Division, a implementat o solutie moderna de monitorizare a productiei, destinata cresterii gradului de eficienta a liniilor de fabricatie (OEE – Overall Equipment Efectiveness). Vom discuta cu Dl. Bogdan Ungureanu beneficiile pe care le urmareste prin aceasta „digitalizare a productiei”, care sunt plusurile si minusurile unei astfel de decizii, cum s-a desfasurat acest proces si ce alte proiecte din zona de optimizare/eficientizare urmeaza.

Digitalizarea – parghie de crestere a afacerii

ROCA Investments ofera solutii de investitie, parteneriat si management pentru revitalizarea si consolidarea afacerilor romanesti care traverseaza momente de dificultate, facandu-le partenerilor doua promisiuni unice, relevante si sustenabile: perspectiva diferita prin care defineste riscul si implicarea directa in business („skin in the game”).

In spatele acestei companii se afla un grup de antreprenori si manageri experimentati in business, implicati si dedicati, care contribuie prin capital si knowledge in toate proiectele ROCA Investments.

Printre companiile in care ROCA a investit se numara: Electroplast SA, Frigotehnica, Sinteza Oradea, Romcargo, RDF Arad.

Vom discuta cu Dl. Rudolf Vizental perspectiva prin care un investitor se uita la companiile de productie si de ce un fond de investitii este dispus sa investeasca in digitalizarea companiilor din grup.

Planificarea Productiei si Securizarea Business-ului

Elian Solutions este unul dintre cei mai mari implementatori de aplicatii de business pentru companii mici si medii, in Romania si unul dintre cei mai mari parteneri ai Microsoft pentru solutiile Microsoft Dynamics (aplicatii de business).

Peste 80 de companii din Romania dar si din afara Romaniei au ales parteneriatul cu Elian Solutions. REM Masini Unelte, Fabryo, B.D. Lemntech, JF Furnir, Tanex, TIME International Trading, Turbon Romania, sunt doar cateva din companiile de productie care au implementat solutii de planificarea resurselor (ERP) inclusiv planificarea productiei, de la Elian.

Vom discuta cu Dl. Iulian Motoi care sunt cele mai mari provocari in implementarea sistemelor de planificare si administrare a resurselor pentru companiile de productie si cum pot fi aceste provocari depasite. Avem nevoie de un astfel de sistem? Investitie sau cost?

Demo: Platforma pentru cresterea performantei fluxului de productie

KFactory este o companie inovativa care a dezvoltat o solutie software pentru a ajuta companiile sa produca mai mult, folosind aceleasi sau mai putine resurse. Platforma ofera supervizarea productiei de la distanta si implementarea masurilor de securitate si preventie in cadrul fabricilor, asa cum o impune situatia curenta.

Platforma KFactory monitorizeaza si invata cum se comporta in fluxul de productie echipamentele industriale, operatorii, comenzile si echipele de suport. Monitorizeaza interactionea echipelor si ce impact au asupra performantei procesului de productie. In acest fel, clientii KFactory pot sa inteleaga mai bine motivele de oprire din productie si felul in care pot creste productivitatea prin reducerea timpilor de stop.

KFactory include un modul de interactiune in timp real cu factorii de decizie, prin care toate evenimentele care au impact in performanta sunt notificate catre acestia.

Dupa preluarea si prelucrarea datelor, KFactory furnizeaza rapoarte si analize in diverse formate, asistand factorii de decizie in procesul decizional bazat pe cresterea performantei echipamentelor si resurselor umane.

Impreuna cu Dl Vlad Cazan vom afla ce presupune implementarea unei astfel de platforme, care sunt beneficiile directe, care sunt companiile care pot beneficia de o astfel de solutie.