Cisco HyperFlex

Hyperflex este o infrastructura (solutie) hiperconvergenta oferita de catre Cisco.

Hiperconvergenta : reprezinta o simplificare majora a modului in care sunt consumate resursele de calcul si stocare, cu rolul de a consolida intreaga infrastructura de DC intr-un unic rezervor de resurse, ce pot fi alocate dinamic, in mod automat.

De ce Hyperflex :

Solutia de infrastructura hiperconvergenta HyperFlex este dezvoltata pe servere Cisco UCS  (produs lider pe piata americana a serverelor blade x86 si pe locul doi la nivel mondial), cu retelistica integrata – Cisco Fabric Interconnect,iar zona de stocare e gestionata cu o solutie inovatoare software-defined HX Data Platform. Hyperflex ofera suport pentru virtualizare cu VMware sau MS Hyper-V.

Unul dintre principalele avantaje competitive ale noului produs Cisco este acela ca ofera un nivel ridicat de flexibilitate si scalabilitate, adaugarea de resurse pe zona de stocare sau procesare neimpunand achizitia unui echipament suplimentar, ci doar adaugarea in sasiu a elementelor necesare. Fiind conceput pe sistemul plug-and-play, HyperFlex poate fi configurat si scalat rapid, reducand timpul de punere in functiune la ordinul minutelor.
  • Platforma HX integreaza functionalitati avansate de deduplicare si comprimare inline, care permit reducerea volumelor de date cu pana la 80%, precum si solutii de clonare, snapshot si restaurare, precum si replicare nativa intre doua locatii separate geografic, functionalitati ce cresc nivelul de disponibilitate al datelor.
  • În trecut, obişnuiaţi să cumpăraţi servere, soluții de stocare şi rețelistică separat. Integrarea era un efort suplimentar.
  • Acum, vă prezentăm o soluţie hiperconvergentă – Cisco Hyperflex, care promite să livreze noul concept “datacenter in a box”: computing, stocare şi reţelistică combinate intr-o singură soluţie. Cisco Hyperflex este singura de pe piaţă care automatizează reţeaua şi permite scalarea independentă a soluţiilor de computing si de stocare.
  • Pozitionat sub titulatura “Data Center in a box”, sistemul Cisco HyperFlex este livrat la momentul actual in trei versiuni de configuratie, oferind un sistem de licentiere simplificat.
Consultantul nostru te poate ajuta: