AutoCAD Revit LT Suite

AutoCAD Revit LT Suite este proiectat pentru arhitectii care utilizeaza un workflow 2D, dar vor sa treaca la procesul de modelare 3D, totul intr-un mediu BIM.

Revit LT este conceput ca o unealta BIM. Proiectantul creeaza modelul 3D, isi scoate apoi plansele si extrasele de materiale sau le exporta in format DWG.

Noua versiune Revit LT iti permite sa obtii proiecte si documentatie de inalta calitate, sa lucrezi mai eficient utilizand instrumente intuitive de modelare 3D.

Fluxuri de lucru imbunatatite

Beneficiezi de un flux de lucru imbunatatit cu ajutorul instrumentelor BIM. Baza de date cu informatii despre proiect iti permite sa generezi orice tabel cu extrase de materiale, desen, vedere 2D si 3D direct dintr-un singur model 3D. In plus, modificarile proiectului sunt actualizate automat in toate vederile si documentele tehnice, reducand astfel erorile, omisiunile si implicit timpul de lucru.

Suport imbunatatit pentru importurile CAD

Procesul de import este acum mai tolerant cu detaliile minutioase, care, in editiile anterioare, ar fi generat mesaje de eroare. Multe dintre aceste fisiere CAD pot fi acum importate in model fara probleme.

File tab

File tab-ul inlocuieste meniul aplicatiei si iti ofera acces la cele mai utilizate comenzi, precum Fisier Nou, Deschidere, Salvare. De asemenea iti ofera acces la unelte avansate de gestionare a proiectelor, precum Export sau Publicare.

Stii ce beneficii iti aduc noile subscriptiile Autodesk?

Ai acces la cele mai recente versiuni ale solutiilor Autodesk si suport tehnic gratuit
Ai acces la cele mai recente tehnologii, pe baza de abonament – poti opta pentru pentru subscriptia pe 1 an sau multi-anuala, in functie de durata proiectelor
Reprezinta o investitie initiala scazuta si iti ofera flexibilitate in gestionarea costurilor
Administrarea usoara si utilizarea eficienta a licentelor din cadrul companiei, in functie de fluctuatiile de proiecte si de personal – poti sa cresti sau sa reduci numarul de licente in functie de necesitatile de moment
Ai acces la verisunile anterioare ale licentelor Autodesk
Poti instala licenta pe 3 dispozitive ale aceluiasi utilizator
Ai acces la proiectele tale de pe orice dispozitiv mobil cu ajutorul aplicatiei AutoCAD Mobile App, fara nici un cost suplimentar.

Consultantul nostru te poate ajuta:
Meniu