AutoCAD Inventor LT Suite

AutoCAD Inventor LT Suite ofera cele mai puternice functii de proiectare 3D mecanica – importate din Autodesk Inventor. Practic si mai accesibil, Inventor LT ofera o modalitate eficienta de a introduce modelarea 3D ca parte a fluxului de lucru 2D.

Imbunatatiri aduse noii versiuni Inventor LT: Noua versiune AutoCAD Inventor LT Suite ofera imbunatatiri suplimentare aduse uneltelor pentru proiectare mecanica de baza:

  • interoperabilitate imbunatatita
  • si proceduri mai performante pentru fluxul de lucru
  • si comunicare.

Imbunatatirea functiei Shape Generator

Aduce un control mai bun asupra modului de creare a modelului – incluzand prestabilirea tintelor in masa, a grosimii minime si simetriei. Mai mult, butoanele interactive iti permit sa dimensionezi si sa pozitionezi zonele pastrate din optimizare.

Unelte de proiectare profesionala

O noua modalitate de lucru pentru a accesa mai usor la referintele “cross-part” si la “sketch-driven patterning”. Aceasta noua metoda te va ajuta sa creezi rapid geometrii unice si multiple. De asemenea, comenzile imbunatatite pentru schitarea 3D iti vor feri un control mai mare asupra modelarii.

Suport pentru modulul Reference Model

Imbunatatiri semnificative ale modulului Reference Model de actualizare pentru fisierele CATIA, SOLIDWORKS, NX, si Pro-E/Creo. De asemenea, include suport pentru importul retelei de date “mesh”, pentru a avea acelasi comportament ca si alte date CAD 3D. Distribuie intr-un mod eficient proiectele tale cu arhitectii si constructorii. Creezi produse modelate in Inventor a.i. acestea sa fie usor de incadrat in specificatiile BIM de catre arhitecti si ingineri constructori. Ai la dispozitie toate uneltele necesare pentru a defini optiunile de configurare ale produselor create. Poti furniza clientilor modele la nivelul de detaliere adecvat. Clientii pot configura aceste modele in functie de optiunile predefinite.

Comunici mai eficient cu ceilalti membri ai echipei

Este mai usor ca niciodata sa partajezi proiectele cu alti specialisti. Acum poti sa tii la curent intreaga echipa cu ultimele modificari si sa primesti feedback rapid.

Crearea documentatiei tehnice este mult mai usor de realizat datorita actualizarii mediului de prezentare pentru crearea animatiilor. Proiectarile desfacute si instantaneele precum si noul panou de comanda contribuie la crearea documentatiei. Poti exporta modelul intr-un format PDF, cu noul suport PDF 3D, pentru a putea fi vizualizat oriunde si de pe orice dispozitiv.

Beneficiile noilor subscriptii Autodesk:

  • Ai acces la cele mai recente versiuni ale solutiilor Autodesk si suport tehnic gratuit
  • Ai acces la cele mai recente tehnologii, pe baza de abonament – poti opta pentru pentru subscriptia pe o luna, 3 luni, 1 an sau multi-anuala, in functie de durata proiectelor
  • Reprezinta o investitie initiala scazuta si iti ofera flexibilitate in gestionarea costurilor
  • Administrarea usoara si utilizarea eficienta a licentelor din cadrul companiei, in functie de fluctuatiile de proiecte si de personal – poti sa cresti sau sa reduci numarul de licente in functie de necesitatile de moment
  • Ai acces la verisunile anterioare ale licentelor Autodesk
  • Poti instala licenta pe 3 dispozitive ale aceluiasi utilizator
  • Ai acces la proiectele tale de pe orice dispozitiv mobil cu ajutorul aplicatiei AutoCAD Mobile App, fara nici un cost suplimentar.
Consultantul nostru te poate ajuta:
Meniu