PA GlobalProtect Cloud Service

Palo Alto Networks va permite sa protejati fiecare colt al organizatiei dvs. cu ajutorul retelei si a securitatii. Va acoperi toate aplicatiile, indiferent de locul in care dvs. sau utilizatorii dvs. faceti afaceri. Serviciul cloud GlobalProtect si Aperture va ajuta sa abordati securitatea in trei domenii critice:

  • protejati aplicatiile si datele,
  • protejati sucursalele,
  • protejati resusele mobile.

SECURITATE LIVRATA DIN CLOUD

Utilizatorii mobili lucreaza in locatii din intreaga lume fara a beneficia de protectia care se gaseste in mod normal la birourile lor. Implementand serviciul Cloud GlobalProtect ™ si protejati utilizatorii mobili cu aceeasi politica de securitate consistenta, indiferent de locul unde se afla.

SCALAREA AUTOMATA

Serviciul cloud GlobalProtect ™ este proiectat pentru un acces optim, sigur la toate aplicatiile cu acoperire globala printr-o infrastructura scalabila, bazata pe cloud. Pe masura ce utilizatorii de dispozitive mobile se misca, modifica continuu cererea in orice locatie din intreaga lume. Serviciul Cloud GlobalProtect ™ se adapteaza la modificarile cererii globale prin scalarea automata.

SECURITATE ADAPTATIVA

Siguranta eficienta functioneaza pur si simplu. Daca utilizatorii trebuie sa-si schimbe comportamentul atunci cand acceseaza aplicatii si date din diferite locatii, sau procesul este prea complex, totul incepe sa se descompuna. Serviciul cloud GlobalProtect este perfect pentru utilizatori, indiferent de modul in care se conecteaza, de unde se conecteaza sau de la aplicatia pe care incearca sa o acceseze. Securitatea se va schimba si se va adapta nevoilor lor fara ca ei sa fie constienti de faptul ca exista.

Consultantul nostru te poate ajuta: