Cisco Identity Services Engine (ISE)

Cisco Identity Services Engine (ISE) ofera o abordare bazata pe retea pentru acces adaptabil si cu incredere peste tot, in functie de context. Va ofera o protectie inteligenta si integrata prin solutii de politica si de conformitate bazate pe intentie. Totul este livrat cu o gestiune centralizata, care va permite sa va scalati resursele in siguranta.

Asigura accesul omniprezent

Ofera clientilor interni accesul dorit si necesar. Automatizeaza inregistrarea noilor dispozitive (laptopuri, smartphones). Elibereaza tensiunea dintre departamentul IT si utilizatori.

Securizeaza reteaua

Maximizeaza securitatea si tine sub control vulnerabilitatile. Reduce aria atacurilor. Armonizeaza si automatizeaza protectia impotriva amenintarilor.

Vizibilitate asupra endpoint-urilor

Creste vizibilitatea asupra endpoint-urilor – Ofera identitatea contextuala si profile pentru toti utilizatorii, dispozitivele utilizate de acestia si aplicatiile din retelele IT si OT.

Optimizeaza gestionarea retelei

Optimizeaza gestionarea retelei – Automatizeaza modificarile complexe intuitiv. Incorporeaza standardele de conformitate. Integreaza solutii disparate.

Consultantul nostru te poate ajuta: