Azure Sentinel

Cercetările Forrester au desemnat Microsoft Azure Sentinel ca „lider” în Forrester WaveTM: Furnizori de platforme pentru analiza securității, T4 2020, cu primele locuri în strategie. Raport

Imaginați-vă că aveți vizibilitate asupra amenințărilor din toate resursele, inteligență artificială care adună semnalele și vă spune ce este mai important și capacitatea de a răspunde rapid în cadrul întregii organizații. Cu managementul evenimentelor și informațiilor de securitate (SIEM), detectarea extinsă și răspunsul (XDR) de la Microsoft, apărătorii sunt înarmați cu contextul și automatizarea necesare pentru a opri chiar și cele mai sofisticate atacuri între domenii.

Beneficii Azure Sentinel

Obțineți o imagine de ansamblu a întreprinderii cu Azure Sentinel, SIEM în cloud Microsoft. Puneți la treabă informații din cloud, la scară largă, din decenii de experiență în securitate Microsoft. Faceți detectarea amenințărilor și răspunsul la acestea mai inteligente și mai rapide cu inteligența artificială. Conectați-vă cu ușurință cu datele din produsele Microsoft și toate celelalte surse. Eliminați instalarea și întreținerea infrastructurii de securitate și scalați în mod elastic pentru a vă îndeplini necesitățile de securitate, reducând în același timp costurile IT. Azure Sentinel oferă o rentabilitate de 201% pe trei ani și o perioadă de rambursare sub șase luni, așa cum se constată de către Studiul Total Economic Impact™ realizat de Forrester.

Un contultant Dendrio te poate ajuta: