Microsoft 365 Business Premium

Este o soluție creată pentru a vă derula activitatea în siguranță, de oriunde și reunește cele mai bune aplicații Office și servicii cloud.  Microsoft 365 Business Premium oferă securitate completă care vă ajută să vă protejați compania împotriva amenințărilor cibernetice complexe.

Microsoft 365 este mediul cloud de productivitate proiectat pentru a ne ajuta să realizăm ceea ce contează, la locul de muncă și în viața de zi cu zi, cu cele mai bune aplicații Office, servicii inteligente în cloud și securitate avansată.

 

Avantajele Microsoft 365 Business Premium:

  • Folosiți cele mai recente versiuni de Word, Excel, PowerPoint și altele
  • Colaborați cu clienții și colegii utilizând Outlook, Exchange și Teams
  • Gestionați fișierele de oriunde, cu 1 TB de spațiu de stocare în cloud în OneDrive pentru fiecare utilizator.
  • Apărați organizația împotriva amenințărilor cibernetice complexe (protecție sofisticată împotriva fenomenelor de phishing și ransomware).
  • Controlați accesul la informațiile confidențiale utilizând criptarea pentru a împiedica partajarea accidentală a datelor.
  • Securizați dispozitivele care se conectează la datele dvs. și contribuiți la menținerea în siguranță și la zi a dispozitivelor iOS, Android, Windows și Mac.

 

Beneficiază de 10% discount oferit de Dendrio, partener Gold Microsoft:

Implementarea asistată de parteneri este modalitatea recomandată pentru a implementa Microsoft 365 Business Premium.

Deep dive in Microsoft 365 Business Premium

Maraton de intrebari despre M365 Business Premium

Tot ce trebuie sa stii despre Microsoft 365 Business Premium intr-un maraton de Q&A cu Robert Pufan, Cloud Solution Architect for Modern Work, Microsoft Romaia

Securitate de nivel enterprise pentru IMM

Componenta de Secuitate oferita de Microsoft 365 Business Premium detaliata de Eugen Rusen, CISSP, CCSP, CISM | Driving Security Partners Development | Microsoft CEE

DEMO Microsoft 365 Business Premium

Demo – Cum arata Microsoft 365 Business Premium? Ce vede ownerul de business? Ce vede CTO-ul? Ce device-uri au access la datele companiei? Ne arata Robert Pufan.

Beneficii Microsoft 365 Business Premium

Colaborare în condiții de siguranță

Obțineți productivitatea de cea mai înaltă clasă Microsoft 365 cu capacități avansate de securitate și gestionare a dispozitivului, pentru a vă proteja firma de amenințările cibernetice.

Ușor de configurat, start rapid
Beneficiați de suport telefonic și online
Serviciul este disponibil întotdeauna

Ce îți oferă Microsoft 365 Business Premium

Aplicațiile Office

Obțineți cele mai recente capacități și caracteristici cu versiunile de Outlook, Word, Excel, PowerPoint pentru Windows sau Mac, OneNote (caracteristicile diferă), Access și Publisher (numai pentru PC), complet instalate și actualizate în permanență.

Stocare în cloud

Editați și partajați documente, fotografii și altele, de oriunde, pe toate dispozitivele, cu 1 TB de spațiu de stocare în cloud OneDrive pentru fiecare utilizator.

E-mail și calendar

Utilizați e-mailul de nivel de întreprindere prin Outlook, cu o cutie poștală de 50 GB per utilizator și trimiteți fișiere de până la 150 MB.

Mesagerie instantanee și întâlniri online

Coordonați echipa utilizând chatul de grup, întâlnirile online, apelarea și conferințele web, folosind Microsoft Teams.

Securitatea datelor

Creșteți protecția împotriva amenințărilor cibernetice complexe. Protejați-vă împotriva malware-ului, a virușilor, a tentativelor de phishing, a linkurilor rău intenționate și altor amenințări.

Endpoint management

Gestionați dispozitivele mobile, tabletele și computerele. Adăugați rapid și ușor securitate pe dispozitive mobile, tablete și computere care se conectează la datele dvs. de business cu Intune.

Windows simplificat

Cu suportul Desktop virtual Azure, obțineți sesiuni multiple Windows 11, Windows 10 și Office, precum și suport pentru mediile de servicii Desktop la distanță, cu licențiere simplificată și costuri mai mici.

Protecția datelor de business

Controlați accesul la informațiile confidențiale utilizând criptarea pentru a împiedica partajarea accidentală a datelor.

Beneficiază de 10% discount oferit de Dendrio