Nivel de Securitate IT

Completeaza chestionarul alaturat pentru a afla care este nivelul de securitate al business-ului tau. Vei primit gratuit un raport bazat pe 6 piloni de securitate:

  1. Abordare strategică a securității informatice,
  2. Securitate generala,
  3. Viteza de reacție,
  4. Endpoint security,
  5. Formalizare,
  6. Managed Services

Iar daca vei avea intrebari, consultantii Dendrio iti vor raspunde.

Studii de caz Securitate IT

Impactul unui partener IT care oferă continuitatea proiectelor în securizarea business-ului

Studiu de caz IRUM

Din 2017 Dendrio este alături de IRUM în calitate de partener de tehnologie și asigură continuitate proiectelor.

Am implementat cele mai noi soluții de cyber-security, pentru ca producătorul unicului tractor 100% românesc din piață să fie preocupat de vânzări, nu de viruși. Echipa IT de la IRUM se poate concentra acum pe proiectele care sprijină business-ul, știind că protocoa-lele de securitate sunt actuale, au parte de un management centralizat și raportare în timp real, iar inginerii Dendrio oferă continuu suport tehnic și soluții de optimizare. Pentru IRUM, upgrade-ul realizat de inginerii Dendrio a însemnat mai multă tracțiune pe terenul dificil al securității datelor.

Impactul unui partener IT care oferă continuitatea proiectelor în securizarea business-ului

Studiu de caz ruck Ventilatoare

ruck Ventilatoare SRL este filiala companiei ruck Ventilatoren GmbH, fondată în Germania în 1992. În anul 2004 intră pe piața din România deschizând o filială în Târnăveni, România. ruck Ventilatoare oferă echipamente de ventilație concepute și fabricate la standarde germane. În 2020 ruck Ventilatoare extinde suprafața de producție din România la peste 30.000 m² și construiește cel mai modern depozit înalt (high-bay warehouse) din Transilvania, cu 12.000 spaţii pentru paleţi, pe 10 culoare a 75 m lungime şi cu o înălţime de 16 m.

Din 2017 Dendrio este alături de ruck Ventilatoare în calitate de partener de tehnologie și asigură continuitatea proiectelor: