Companiile mici si mijlocii au nevoie de soluții de securitate mai bune

Începând cu martie 2020, numărul angajaților care au lucrat de acasă a crescut de 4,7 ori comparativ cu perioada de dinainte de pandemie, ceea ce a ridicat noi provocări de securitate companiilor. În 2020, 6.24% dintre atacurile informatice din Europa au provenit din România
115,060 de atacuri de tip malware în România în 2020100%
100%
SMB-urile sunt afectate de 62% din toate atacurile cibernetice62%
62%
315 zile – timpul mediu de detecție al unei breșe de securitate86%
86%

Cu siguranță ai adoptat deja soluții prin care să asiguri securitatea aplicațiilor companiei și a informațiilor confidențiale. Insă, cât de multă încredere ai în soluțiile alese și în eficiența acestora?

Află cât de vulnerabilă este compania ta

Completază chestionarul alăturat și vei afla care este nivelul de securitate actual. Vei primi un raport complet care prezintă o imagine de ansamblu și informații despre ceea ce trebuie să faci pentru a avansa cât mai repede posibil.

Include „diagrama radar” pe pilonii principali (Abordare strategică a securității informatice, Securitate generală, Viteza de reacție, Endpoint security, Formalizare, Managed Services) pentru a te ajuta să observi punctele tari și punctele slabe în cele cinci zone cheie care vizează securitatea cibernetică.

Vei primi recomandări pentru pașii următori și indrumări pentru evitarea capcanelor care te pot costa timp prețios (și mulți bani).

Completarea chestionarului durează 10 minute

Principalele preocupări de securitate

O rețea sigură

Firewall-urile controlează accesul la resursele companiei dvs. prin monitorizarea traficului de rețea. Pentru protecție suplimentară, căutați un firewall care să ofere vizibilitate și automatizare.

Dispozitive singure

Indiferent de locul din care utilizatorii se conectează la rețeaua dvs., asigurați-vă că sunteți protejați împotriva amenințărilor avansate la fiecare endpoint.

Parole protejate

Asigurați-vă că oferiti acces securizat la rețeaua privată virtuală (VPN), e-mail și la orice aplicație pe care angajații o apreciază, utilizând autentificarea multi-factor.

Siguranța locațiilor

Lucrați de oriunde. Aveți echipe distribuite geografic. Protejați-vă angajații împotriva amenințărilor indiferent de unde accesează internetul.

E-mail sigur

Opriți amenințările, sporiți vizibilitatea și reduceți cheltuielile administrative. Implementare simplă și protecție suplimentară pentru utilizatorii Microsoft 365.

Soluții pentru întărirea securității SMB-urilor

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella vă ajută să vă protejați utilizatorii atât în rețea, cât și în afara acesteia, prin blocarea destinațiilor de Internet rău intenționate înainte de stabilirea vreunei conexiuni…

Cisco AMP

Cisco Advanced Malware Protection este o soluție construită pentru a îți proteja organizația înainte, în timpul și după un atac.

Cisco DUO

Cisco Duo ajută la protejarea utilizatorilor și a dispozitivelor acestora împotriva atacurilor bazate pe identitate și a phishing-ului. Verifică identitatea utilizatorilor înainte de a acorda acces la aplicații.

Cloud Mailbox Defense

Deci dacă emailul vostru este în cloud, aveți nevoie de o soluție de securitate complexă, cloud-native care să protejeze afacerea și utilizatorii prin mitigarea pericolelor din cloud până în inbox.

Cisco Meraki MX Series

Cisco Meraki MX previne breșele de securitate, obține vizibilitate profundă pentru a detecta și opri amenințările rapid și automatizează securitatea.

Secure Remote Worker

Cisco Secure Remote Worker este un pachet de soluții integrate care ajută companile să își asigure echilibrul între productivitate și securitate.

Experiența dvs. de securitate simplificată

Când rețeaua nu funcționează, afacerea dvs. nu funcționează. SMB-urile sunt afectate de 62% din toate atacurile cibernetice, aproximativ 4000 pe zi. Păstrați-vă afacerea în siguranță detectând amenințările mai devreme, mai rapid și cu mai multă ușurință. Iată de ce afacerea dvs. merită securizată cu soluțiile Cisco.

Lucrurile se întâmplă rapid în SMB-uri, așa că am proiectat securitatea pentru a corespunde acestor nevoi. Cu ajutorul informațiilor noastre privind amenințările, veți primi protecție împotriva amenințărilor necunoscute anterior în mai puțin de 10 minute – cel mai rapid timp de remediere din industrie.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește și se confruntă cu noi provocări, nu va trebui să vă schimbați în continuare strategia de securitate la fiecare șase luni. Profitați din plin de resursele și expertiza pe care le aduc soluțiile de securitate Cisco și experiența inginerilor Dendrio care le implementează, pentru a vă duce afacerea la noi culmi.

Un consultant Dendrio vă poate ajuta