Un proiect:

Soluții de digitalizare pentru fabrici

Parteneriatul KFactory – Dendrio ne ajuta sa oferim clientilor solutii complete de digitalizare a fabricilor. Ca urmare a solicitarilor de finantare a proiectelor de digitalizare am invitat sa ni se alature in acest demers un partener care sa poata sustine finantarea proiectelor: ProCredit Bank. Astfel, ne propunem sa acceleram procesul de decizie si implementare in conditiile in care bugetele de investitii de tip CAPEX au fost diminuate de criza curenta.

Bazat pe experienta si rezultatele obtinute la clientii actuali, o fabrica de nivel mediu care opereaza cel putin 20 de utilaje in 3 schimburi poate obtine o valoare adaugata de cel putin 1 mil. RON ca beneficiu direct din cresterea performantei si productivitatii cu aproximativ 10%. Prin implementarea si utilizarea solutiei Kfactory companiile vor produce mai mult cu aceleasi resurse.

Calculeaza ROI

Valoare Unitate
Cost orar utilaj/post de lucru Euro
Crestere performanta/productivitate %
Schimburi lucrate
Numar de utilaje/posturi Bucati
Cost colectare de date si rapoarte excel Euro/luna
Beneficiu vs Cost (24 luni) 1,156,656 Euro
Valoare Unitate
Rata lunara Procredit - contract pe 24 luni Euro
Valoare adaugata (castig) pe zi 120 Euro/zi
Valoare adaugata lunara/utilaj 2,520 Euro/luna
Total valoare adaugata KFactory - luna 51,400 Euro
Total valoare adaugata - KFactory 24 luni 1,233,600 Euro

Calculatorul de ROI reprezinta o simulare de business. Este bazat pe experienta cu ceilalti clienti si va invitam sa ne scrieti pentru un calcul si o propunere personalizata conform nevoilor si dimensiunilor companiei Dvs.

Soluții de digitalizare pentru fabrici

Inteligența artificială în industria producătoare

KFactory reinventează accesul la informație, aducând în producție echipa de ingineri virtuali, inteligența artificială dedicată proceselor de producție, mentenanța, calitate și supply chain. Utilizând tehnologii de la Microsoft, Druid și UiPath solutia KFactory inovează industria de producție, îmbunătățind dramatic performanța echipelor operaționale și calitatea deciziilor luate zilnic.

Infrastructura securizata in mediu hibrid

Dendrio ofera fabricilor arhitecturi de tip ”Infrastructure as a Service”, ”Platform as a Service” si ”Software as a Service” – intr-un mod securizat, hibrid, multi-cloud. Implementam solutii IT integrate, cu focus pe infrastructuri securizate in mediu hibrid (on-premise/cloud). Discutam de componente hardware, software si servicii de proiectare si implementare a arhitecturilor complexe.

Finantarea proiectelor de digitalizare din fabrici

ProCredit Bank sustine initiativele de dezvoltare ale IMM-urilor din Romania prin programe proprii de finantare sau programe europene, fara sa solicite garantii din partea clientului. Prin parteneriatul cu Dendrio si Kfactory ne dorim sa extindem suportul oferit pentru producatorii din Romania. Astfel, am creat Creditul de Investitii in Digitalizare pentru IMM-uri, un produs ce raspunde nevoii de automatizare a productiei. Clientii pot beneficia de o perioada de rambursare de pana la 5 ani, iar planul este gandit in functie de activitatea acestora si tine cont si de activitatile sezoniere.

Consultantul Dendrio te poate ajuta