Solutii Cloud

Serviciile noastre de Cloud raspund provocarilor de afaceri si IT de astazi. Avem competente pentru a accelera transformarea companiei dumneavoastra, pentru a reduce costurile si a diminua riscurile de afaceri. Va putem construi o infrastructura sigura, cu disponibilitate ridicata, care sa poata raspunde rapid atat cresterii neasteptate cat si perioadelor dificile.

Indiferent de modelul de Cloud Computing ales (Private/Public/Hybrid), am construit impreuna cu partenerii nostri o abordare integrata prin care aducem intr-o platforma convergenta cele mai bune resurse de retea, servere, stocare, securitate si management IT din organizatie. Beneficiati astfel de o infrastructura IT&C automatizata si scalabila prin care oferiti in organizatie acces la cerere la un pool elastic de resurse: servicii, aplicatii, servere, spatii de stocare si retea, in conditiile reducerii dramatice ale costurilor IT.

CLOUD PUBLIC

Cloud Public, sectiune partajata super securizata cu segregare virtuala a masinilor de lucru (computerelor) si a spatiului de stocare.

CLOUD PRIVAT

Cloud Privat flexibil care ofera solutii dedicate de calcul, stocare, retea perfect integrate fara investitii importante, extrem de rapid si fara cunostinte tehnice.

CLOUD HYBRID

O solutie deschisa multicloud care aduce la un loc cele mai bune elemente din Cloud-ul Public si cel Privat.

MANAGED SERVICES

Servicii dedicate de infrastructura si gestionare a aplicatiilor inteconectate in Cloud Public si Cloud Privat.

Alege solutia de care ai nevoie