Servicii IT integrate

bazate pe cloud, securitate, retelistica si solutii complete de mobilitate, respectiv aplicatii software cu diverse optiuni de licentiere

Agilitatea in afaceri este esentiala,  de aceea oferim clientilor nostri arhitecturi de tip ”Infrastructure as a Service”, ”Platform as a Service” si ”Software as a Service” – intr-un mod securizat, hibrid, multi-cloud. Credem in evolutie continua si eficienta maxima a solutiilor oferite, inclusiv din perspectiva utilizarii capitalului investit. Credem in ”Secured Hybrid Multi-Cloud” ca principal instrument de transformare a platformelor IT intr-o modalitate reala de dezvoltare a unei companii moderne.

Cloud

CLOUD

Serviciile noastre de Cloud raspund provocarilor de afaceri si IT de astazi. Avem competente pentru a accelera transformarea companiei, pentru a reduce costurile si a diminua riscurile de afaceri.

Security

SECURITY

Serviciile de management al securitatii infrastructurii va ajuta sa optimizati activitatile in mediile tehnologice. Va oferim expertiza tehnica, servicii consistente, flexibile si acces la ultimele tehnologii de la vendori de top.

Networking

NETWORKING

Printr-o infrastructura de comunicatii sigura, adaptata cerintelor companiei Dumneavoastra, beneficiati de performante sporite si de reducerea costurilor.

Digital-&-modern-workplace

DIGITAL & MODERN WORKPLACE

Colaborarea eficienta si comunicarea la nivel de organizatie necesita solutii simple, usor de utilizat, pentru a asigura adoptia lor cat mai rapida si o experienta de utilizare placuta.

Ultimele tehnologii de la vendori de top: