Solutii de securitate

Abordam securitatea atat ca produs (pentru companii SMB) cat si ca serviciu (precedata de auditul se securitate si performanta pentru companiile mari). In actualul context, cand in fiecare secunda apar 4 amenintari noi in spatiul cibernetic, securitatea trebuie tratata in mod dinamic si reevaluata in functie de amenintari. Prin analiza continua a amenintarilor, identificam, tratam si reducem riscurile si stabilim procedurile si mecanismele specifice care sa ne asigure un nivel de securitate acceptabil functie de resursele alocate.

Era digitala abunda de atacuri cibernetice din ce in ce mai agresive. Transformarea digitala si sistemele hibride imping perimetrele de Securitate dincolo de sediul companiei dumneavoastra in Cloud, Data Center, precum si in dispozitivele mobile ale angajatilor. De aceea, politicile de Securitate trebuie sa devina mai complexe si mai agile decat oricand.

IDENTITY AND ACCESS MANAGEMENT

Solutii de autentificare sigura utilizator: RSA SecureID , SmartCard si certificate digitale; Gestionarea identitatii utilizatorilor; sincronizare parole; Single Sign-On (SSO): RSA, Omnipass, Pass Logic.

PRODUSE/SOLUTII ANTIMALWARE

Prin filtrarea inteligenta a traficului de date nedorit, inca de la intrarea in organizatie, aceste solutii asigura continuitatea functionarii retelei, imbunatatesc productivitatea angajatilor, conserva resursele retelei.

DLP – DATA LOSS PREVENTION

Asigura prevenirea pierderii / scurgerii datelor prin tehnici de identificare a informatiilor sensibile si confidentiale. Solutii DLP: Symantec si McAfee.

SOLUTII FIREWALL & VPN

Aceste solutii de securitate interna, de perimetru sau pentru accesul web, protejeaza comunicatiile LAN-WAN si aplicatiile critice de retea. Ele raspund cerintelor clientilor din punct de vedere al traficului inspectat/controlat si/sau al numarului de utilizatori protejati la toate nivelurile unei arhitecturi de retea. Pentru reducerea costurilor financiare si de timp, solutiile pot fi integrate si administrate centralizat si sunt bazate pe tehnologii Cisco, Fortinet, Palo Alto, Hewlett Packard, Microsoft, WatchGuard, Sonicwall.

SOLUTII DE IPS & VULNERABILITY ASSESSMENT

Reprezinta solutii pentru protectia impotriva amenintarilor din Internet, intelegerea amenintarilor mediului, detectarea atacurilor si blocarea acestora, precum si pentru identificarea resurselor care trebuie protejate si a vulnerabilitatilor existente. Implementarea acestor solutii asigura securitatea atat la nivel de retea (Network IPS/IDS) cat si la nivel de statie/server (Host IPS/IDS). Solutiile pe care ne-am concentrat in aceasta categorie provin de la: Cisco, Fortinet, Palo Alto, McAfee, Qualys.

SIEM

Solutiile SIEM (Security Information & Event Management) asigura raspunsul la cele doua mari provocari si cerinte ale unei infrastructuri IT – administrarea securitatii IT si monitorizarea conformitatii cu reglementarile actuale – prin: vizualizaree si control; detectarea si rezolvarea rapida a incidentelor si incalcarilor de politici, evaluarea continua a securitatii si conformitatii; audit eficient si ieftin; indeplinirea si monitorizarea conformitatii cu politicile interne si reglementarile guvernamentale (precum SARBANES-OXLEY, HIPAA, GLBA, FISMA, ISO 17799 etc.)

Alege solutia de care ai nevoie