Povestea brandului Dendrio

Dendrio reprezinta reuniunea a trei companii cunoscute pe piata din Romania: Bittnet, Gecad Net si Crescendo. Dendrio a mostenit valorile, competentele, portofoliile si echipele unora dintre cei mai cunoscuti integratori de pe piata IT din Romania si dezvolta mai departe business-ul de integrare din pozitia de Secured Hybrid Multi-Cloud Integrator.

Dendrio este ghidul inteligent care fructifica tehnologiile existente si identifica noi tehnologii pentru a oferi avantaj competitiv clientilor sai: pret, viteza de reactie, siguranta si optimizare. In acest fel le inlesneste calatoria in business.

Fiecare zi de business este o calatorie in lumea tehnologiei. Dendrio este alaturi de tine. Livram servicii integrate bazate pe cloud, securitate, retelistica si solutii complete de mobilitate, aplicatii software cu diverse optiuni de licentiere. Totul pentru ca drumul pe care il parcurge compania ta sa fie cel mai scurt si mai sigur:

Dendrio. Your Journey. Upgraded!

Numele Dendrio deriva din dendrite – proiectiile ramificate ale neuronilor care transmit impulsurile nervoase primite de la alte celule prin intermediul sinapselor. Dendritele constituie o retea, iar faptul ca au proprietati electrice si transmit informatii creeaza o paralela puternica cu retelistica din IT sau modul in care conectam computerele. Mai mult decat atat, dendritele sunt o parte esentiala a procesului cognitiv uman si ne-am imaginat o noua paralela intre conexiunile dintre functiile dendritelor si impactul pe care Dendrio il poate avea intr-o companie: gestionand reteaua, securitatea datelor si componenta de cloud.

Radacina latina a cuvantului ne ajuta sa fie pronuntat aproape identic in majoritatea limbilor. Din punct de vedere al sonoritatii ne-am dorit un nume usor de pronuntat, prietenos, deschis si natural menit sa umanizeze si sa tempereze latura rece a tehnologiei. Logo-ul construieste ideea de brand prietenos, simplu, apropiat de oameni, de aceea foloseste litere mici si forme rotunjite.

Misiunea Dendrio

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri agilitate in afaceri, sustinandu-i in luarea unor decizii inteligente cu privire la tehnologiile din companiile lor.

Viziunea Dendrio:

Dendrio are ambitia de a deveni liderul pietei de integrare IT&C din Romania si un jucator important la nivel regional.

Valorile de brand:

  • Competenta – In toata istoria noastra, business-ul a fost cladit pe competenta. Suntem recunoscuti si certificati de cei mai importanti vendori de pe piata: Microsoft, Cisco, Oracle, Amazon Web Services, Google. Avem una dintre cele mai mari echipe de ingineri multi-certificati din Romania.
  • Integritate – Suntem corecti, trasparenti si onesti. Faptul ca suntem o companie publica, listata la Bursa de Valori Bucuresti, valideaza ceea ce declaram despre noi.
  • Flexibilitate – Avem un model de business construit astfel incat sa ne permita flexibilitate maxima. Incercam sa ne adaptam si sa ramanem agili. Credem ca asta este evolutie, sa fim capabili sa ne adaptam si sa performam indiferent de context.
1
Certificari
1
Ingineri certificati
1
Parteneri tehnologici
1
Birouri regionale