Articole recente

Materiale video

Birou Hibrid

In contextul actual, tot mai multe companii cauta cea mai buna varianta pentru a-si organiza eficient activitatea, punand in acelasi timp siguranta angajatilor pe primul loc.

O solutie usor de aplicat este modul de lucru hibrid, care presupune ca angajatii sa revina gradual la birou sau sa lucreze partial de acasa, in functie de activitatea desfasurata.

Te intrebi cum ar arata compania ta in sistem hibrid si ce fel de instrumente iti pot ajuta echipa să comunice fara probleme, ca și cum s-ar afla fata in fata?

Solutii de Colaborare

Colaborarea eficienta si comunicarea la nivel de organizatie necesita solutii simple, usor de utilizat, pentru a asigura adoptia lor cat mai rapida si o experienta de utilizare placuta. Solutiile din zona “Digital & Modern Workplace” favorizeaza angajatii sa lucreze de oriunde din lume, in conditii de Securitate a conexiunilor si datelor. Solutiile de comunicatii unificate sustin agilitatea in business. Mobilitatea angajatilor si posibilitatea de a lucra remote din orice zona geografica sau de pe orice device cresc productivitatea angajatilor si sustin dezvoltarea echipelor distribuite geografic. De asemenea, aplicatiile colaborative pe care le folosim pentru desfasurarea rapida a activitatii curente permit integrarea platformelor si licentelor intre aplicatii, inclusiv mail, calendar si chat etc.

Solutii videoconferinte

Putem combina experienta conferintelor video cu spatiile de lucru virtuale astfel incat echipele sa poata folosi impreuna documente, prezentari si aplicatii.

Comunicatii unificate

Comunicatii unificate Cisco pentru a beneficia de o gama larga de dispozitive pentru utilizatorii finali. Putem gestiona orice tip de serviciu si orice combinatie de elemente de tehnologie Cisco.

Un loc de munca modern

Microsoft 365 este mediul cloud de productivitate proiectat pentru a ne ajuta sa realizam ceea ce conteaza, la locul de munca si in viata de zi cu zi, cu cele mai bune aplicatii Office, servicii inteligente in cloud si securitate avansata.

Aplicatii de business

Calitatea relatiei cu clientii este o conditie cheie pentru cresterea afacerii tale. Microsoft Dynamics CRM Online iti ofera access instantaneu la informatii despre clienti, indiferent unde se afla acestia.

Productie grafica

Cele mai moderne unelte de dezvoltare pentru a crea aplicatii captivante pentru utilizari individuale si in afaceri, pe dispozitive si in cloud: Adobe Creative Cloud for Teams, Photoshop CC, Illustrator CC, Visual Studio Professional.

Certificari

Membrii echipei noastre sunt consultanti creativi si cu experienta in derularea de proiecte complexe, precum si profesionisti in IT cu un portofoliu solid de certificari. Competentele sunt certificate si actualizate permanent de partenerii nostri.