Communication & Collaboration

Colaborarea eficienta si comunicarea la nivel de organizatie necesita solutii simple, usor de utilizat, pentru a asigura adoptia lor cat mai rapida si o experienta de utilizare placuta. Echipa noastra are competente certificate in realizarea de solutii de colaborare si comunicatii care ofera o experienta excelenta utilizatorilor si adreseaza toate nevoile de colaborare si productivitate ale organizatiilor. Gestionam solutii multi-vendor de voce, video, mesagerie, videoconferinte, gazduite atat on-premise cat si in Cloud sau hibride.

Oferim astfel clientilor nostri posibilitatea de a reorienta resurse materiale si umane valoroase catre afacerea de baza. Iar la nivelul intregii companii, adresam in primul rand o nevoie de business a clientului, prin oferirea nivelului de servicii asteptat sau pe care si-l doreste afacerea.

SOLUTII SI INFRASTRUCTURA PENTRU VIDEOCONFERINTE

Serviciu de comunicare video unificat care aduce oamenii impreuna oriunde si oricand. Putem combina experienta conferintelor video cu spatiile de lucru virtuale astfel incat echipele sa poata folosi impreuna documente, prezentari si aplicatii.

MANAGED SERVICES FOR OFFICE 365 COMMUNICATION

Cloud PBX permite controlul apelurilor si PBX in Cloud-ul Office 365 cu Skype for Business Online. Cloud PBX va permite sa inlocuiti sistemul dvs. PBX existent cu un set de caracteristici furnizate direct de la Office 365 si strans integrate in experienta productivitatii cloud a companiei.

APLICATII DE COMUNICATII UNIFICATE DE LA CISCO

Va oferim aplicatii de comunicatii unificate Cisco pentru a beneficia de o gama larga de dispozitive pentru utilizatorii finali. Putem gestiona orice tip de serviciu si orice combinatie de elemente de tehnologie Cisco.

GESTIONAREA CICLULUI DE VIATA AL COMUNICARII

Odata cu extinderea optiunilor de comunicare la nivelul organizatiei, costurile de comunicare in afaceri continua sa creasca. Va ajutam sa investiti in infrastructura potrivita afacerii dumneavoastra.

Biroul Hibrid

În contextul actual, tot mai multe companii caută cea mai bună variantă pentru a-și organiza eficient activitatea, punând în același timp siguranța angajaților pe primul loc.

Cisco Webex Meeting

Conferinta video Cisco WebEx este liderul dovedit in conferintele video si web, care ofera o colaborare extrem de sigura si scalabila cu cel mai mare numar de participanti concurenti intr-o singura intalnire.

Cisco Webex Teams

Cisco Webex Teams este un instrument uimitor, cu diverse utilizari, cand vine vorba de proiecte in care sunt implicati oameni din diferite zone geografice.

Pachetele
G Suite

Pachetele G Suite by Google Cloud te ajuta sa te conectezi la colegi oriunde ar fi ei prin Gmail, calendar, reteaua sociala pentru business Google+ sau prin platforma Hangouts pentru chat, software sau hardware…

Office 365

Pachetele Office 365 reprezinta o solutie completa care iti ofera e-mail si stocare de date, mobilitate si interconectivitate, integrand cunoscutele aplicatii Office…

Alege solutia de care ai nevoie