Servicii de managementul schimbarii

In momentul achizitiei unei solutii, ajutam clientul sa-si seteze corect asteptarile, sa-si defineasca rezultatele dorite (Success Plan), sa pregateasca oamenii pentru schimbare (Change Management), sa integreze noua solutie in procesele curente, sa utilizeze solutia si sa documenteze rezultatele obtinute (Adoption Plan).

Success Plan-ul este un plan pe care il urmarim impreuna, centrat pe atingerea obiectivelor organizatiei. Cu experienta noastra și revizuiri periodice ale planului, vom ajunge pe cel mai scurt drum in construirea unui Plan de pregatire a oamenilor pentru schimbare, utilizarea cat mai eficienta a solutiei achizitionate si atingerea obiectivelor propuse.

Serviciile de Customer Success sunt construite pentru a minimiza intreruperile in procesele de business, prin interviuri și revizuiri ale documentelor setate impreuna cu clientii, la frecventa necesara proceselor de lucru specifice fiecarei companii. Expertii Dendrio vor evalua disponibilitatea organizatiei de a lucra in cel mai modern mod posibil. Prin participarea la workshop-uri vom adapta scenarii, personalitati si planuri la cultura specifica a organizatiei.

Metodologia VALUE folosita de echipa de Customer Success Dendrio este creata pentru a duce la un proces de adoptie complet si eficient pentru produsele si serviciile achizitionate si in raport cu obiectivele si directiile de business ale companiei. Exista 5 sectiuni principale, iar fiecare sectiune corespunde unui pas din procesul complet de adoptie, cu activitati asociate si recomandari pentru succes.

Rezultate

  • Solutie noua: Va asigurati ca utilizatorii trec la un nou mod de lucru si vedeti beneficiile implementarii solutiei
  • Capacitatea de gestionare a schimbarilor: Prin aplicarea unei metodologii de schimbare a comportamentului, veti putea gestiona mai bine si mai eficient schimbarea necesara acceptarii unui nou mod de lucru.
  • Valoarea afacerii: Masurand rezultatele, acestea vor fi dovezi clare daca schimbarea are un impact pozitiv conform asteptarilor.

Formula pentru o transformare digitala de succes include abordarea oamenilor, a proceselor si a tehnologiei. Dendrio Adoption Services adreseaza schimbarea comportamentului utilizatorilor.

Consultantul nostru te poate ajuta