Servicii de Customer Success

Clientii cumpara solutii IT cu dorinta de a-si sustine nevoile business-ului, la un anumit moment. De multe ori, insa, dupa achizitie, apar dezamagirile: modul de implementare nu este conform scenariului de implementare, oamenii nu folosesc solutia asa cum se asteptau, apar noi scenarii de utilizare, apar noi bariere in adoptia solutiei.

Pentru a ajuta clientii sa-si defineasca succesul proiectului si sa-l urmareasca pana cand se integreaza noile solutii in procesele companiei, cu sanse cat mai mari de adoptie rapida, Dendrio ofera acum servicii dedicate de Customer Success (Servicii de managementul schimbarii + Servicii de adoptie a tehnologiei).

Servicii de managementul schimbarii

Accelerati afacerea prin schimbare. Prin aplicarea unei metodologii de schimbare a comportamentului, veti putea gestiona mai bine si mai eficient schimbarea necesara acceptarii unui nou mod de lucru.

Servicii de adoptie a tehnologiei

Pregatiti-va sa obtineti mai multe de la tehnologie. Consultanții noștri vă vor ghida prin Arta posibilului, colaborând cu dumneavoastră pentru a identifica și prioritiza scenariile de business importante pentru a vă ajuta să vă rezolvați provocări specifice.

Consultantul nostru te poate ajuta: