Public Cloud

Prin serviciile de Cloud Public va punem la dispozitie o sectiune partajata super securizata cu segregare virtuala a masinilor de lucru (computerelor) si a spatiului de stocare.

Cloud-ul Public ofera servicii catre mai multi clienti care utilizeaza aceeasi infrastructura partajata, de aceea se recomanda companiilor mari penru eficientizarea operatiunilor si stocarea datelor mai putin sensibile.

Public Cloud-ul ofera cele mai mari economii clientilor, plata facandu-se in sistem “pay-as-you-go” conform careia consumatorii pot accesa resursele de care au nevoie, atunci cand au nevoie de ele, iar apoi sa plateasca doar pentru ceea ce folosesc, evitand astfel pierderile.

Scalabilitate

Resursele sunt disponibile la cerere si se pot redimensiona imediat in functie de nevoile clientului.

Cele mai mari economii

Operarea si gestionarea resurselor sunt realizate centralizat, ceea ce ofera utilizatorilor cele mai mari economii.

Fiabilitate

Resurse implicate in cloud-ul public, precum si configuratiile redundante asigura un serviciu care poate rula indiferent de posibile defectiuni fizice.

Independent de locatie

Fiind disponibile printr-o simpla conexiune la internet sunt asigurate indiferent de locatia clientului.

Microsoft Azure

Microsoft Azure este o platforma care iti permite sa construiesti, lansezi si sa administrezi rapid aplicatii intr-o retea globala administrata de Microsoft.

Amazon EC2

Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) este un serviciu web ce ofera capacitate de procesare in AWS. Scopul acestui serviciu este de a simplifica accesul programatorilor care vor sa dezvolte aplicatii accesate la nivel global.

Amazon S3

Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) este un serviciu de storage care ofera scalabilitate, disponibilitate, securitate si performanta. Asta inseamna ca indiferent de dimensiunea companiei si indiferent de industrie…

Consultantul nostru te poate ajuta: