Servicii

Consultantii Dendrio va ajuta sa transpuneti nevoile de afaceri in strategii corente de tehnologie si planuri de arhitectura care sa sustina o crestere sustenabila.

Folosind expertiza noastra tehnologica si serviciile de consultanta puteti sa tranformati digital organizatia. Acest lucru va va permite sa optimizati procesele si sa descoperiti atat zonele generatoare de pierderi cat si cele care pot aduce rapid profit.

AUDIT SI CONSULTANTA

Consultantii nostri va vor pune la dispozitie cele mai bune practici din domeniu. Va ajutam sa navigati in calatoria dumneavoastra de transformare pentru a va atinge obiectivele folosind cea mai noua tehnologie posibila.

SUPORT SI IMPLEMENTARE

Cu peste 23 de ani experienta, echipa noastra tehnica este formata din specialisti certificati pe tehnologii de ultima generatie. Prin serviciile noastre tehnologice va ajutam sa va pastrati agilitatea in piata. Va sprijinim in mod proactiv organizatia si va ajutam sa realizati obiectivele de business.

INTEGRARE DE SISTEM

Ca integrator de solutii si servicii IT&C aproape tot ce facem inseamna – intr-un grad mai mic sau mai mare – integrare de sistem.

PROJECT MANAGEMENT

Metodologia de management de proiect utilizata de Dendrio se bazeaza pe abordarile Institutului de Management al Proiectului (PMI) si SureStep, care pot fi adaptate in functie de amploarea si / sau de complexitatea fiecarui proiect.