Articole recente

Solutii integrate, arhitecturi complexe

Implementam solutii integrate IT, cu focus pe infrastructuri securizate in mediu hibrid (on-premise/cloud). Discutam de componente hardware, software si servicii de proiectare si implementare a arhitecturilor complexe pentru networking (Cisco, Checkpoint) si datacenter (DellEMC, HP, Cisco, VMWare, Microsoft).

O zona de expertiza importanta este cea de proiectare, migrare, operare si suport a infrastructurilor.

Printr-o infrastructura de comunicatii sigura, adaptata cerintelor companiei Dumneavoastra, beneficiati de performante sporite si de reducerea costurilor.

Materiale video

Solutii Infrastructura IT

O retea ideala este intotdeauna disponibila, rapida, fiabila si sigura. Asta inseamna mai putin timp petrecut pentru remedierea problemelor IT si conectarea dispozitivelor si mai mult timp pentru imbunatatirea rezultatelor afacerii. Dendrio ofera solutii de retea pentru IMM-uri, sucursale, sedii centrale, pentru datacenter-ul local sau extinderea retelei intr-un cloud public.

Cablare structurata

Protejeaza comunicatiile LAN-WAN si aplicatiile critice de retea.

SWITCH-URI

Pentru conectarea calculatoarelor, imprimantelor si alte echipamente in aceeasi retea interna.

WI-FI

Pentru conectarea wireless a laptopurilor, telefoanelor sau alte echipamente care au nevoie de mobilitate.

ROUTERE

Pentru segmentarea retelelor sau conectarea la sediul central sau direct la internet.

Certificari

Membrii echipei noastre sunt consultanti creativi si cu experienta in derularea de proiecte complexe, precum si profesionisti in IT cu un portofoliu solid de certificari. Competentele sunt certificate si actualizate permanent de partenerii nostri.