Cariera

Consideram echipa Dendrio ca unul dintre cele mai valoroase active ale companiei, de aceea cautam cei mai buni oameni si acordam o atentie foarte mare procesului de recrutare. Membrii echipei noastre sunt consultanti creativi si cu experienta in derularea de proiecte complexe, precum si profesionisti in IT cu un portofoliu solid de certificari.

Daca pozitiile existente nu se potrivesc cu experienta ta, dar iti doresti sa faci parte din echipa noastra, trimite-ne CV-ul tau la cariere@bittnet.ro si te vom contacta in momentul in care vom avea un job care consideram ca ti se potriveste.

Ne bucurăm de oamenii care sunt alături de noi și de echipa noastră, de felul în care lucrăm împreună și de proiectele pe care le dezvoltăm colaborativ.

Bunatatea, invatarea, agilitatea si autonomia sunt valori ce ne ghideaza actiunile. iar faptul ca aceste valori ne-au plasat in 𝐓𝐎𝐏 30 Angajatori IMM in cadrul catalogului online TOP 100 𝐂𝐄𝐈 𝐌𝐀𝐈 𝐁𝐔𝐍𝐈 𝐀𝐍𝐆𝐀𝐉𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈 ne confirma ca facem ceea ce trebuie!

In cadrul Conferintei ZF & BM – TOP ANGAJATORI UNDELUCRAM 2023, Dendrio a obtinut 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒍 4.

Află mai multe despre mediul nostru de lucru, despre experiența foștilor și actualilor colegi de echipă, despre inițiativele noastre pentru oameni pe contul Dendrio de pe Undelucram.ro.