1. INFORMATII DESPRE SITE

1.1. Site-ul www.dendrio.com este proprietatea companiei Dendrio Solutions S.R.L., cu sediul in str. B-dul Timisoara nr. 16, Plaza Romania Office, Et. 1, Sector 6, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/6266/1999 C.I.F. RO11973883, numit pe parcursul acestor termeni si conditii dendrio.com.

1.2. Dendrio.com este un site de companie, deschis in vederea informarii clientilor sai. Paginile site-ului  furnizeaza informatii generale despre solutiile, produsele si serviciile oferite de Dendrio Solutions. Accesarea site-ului Dendrio.com presupune acordul Dvs. fata de termenii si conditiile de utilizare.

2. PROPRIETATEA INTELECTUALA

Pentru rezolvarea problemelor legate de proprietatea intelectuala si cele legate de protectia datelor cu caracter personal, Dendrio Solutions respecta cerintele Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protectia datelor cu caracter personal.

2.1 Continutul si design-ul Dendrio.com, fotografile, desenele, textele, sloganurile, imaginile, precum si toate lucrarile integrate in acest site, inclusiv bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Dendrio Solutions si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat pe site-ul Dendrio.com de catre utilizatorii inregistrati, terte parti ori parteneri, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat respectivele informatii. In cazul continutului preluat de la parteneri in baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

2.2. Este interzisa orice utilizare a continutului  site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise de prezentul document pot fi trimise la adresa de email dpo@dendrio.com. Exceptie fac informarile si comunicatele de presa, care pot fi preluate partial sau integral de catre reprezentanti ai mass-media, cu precizarea sursei.

3. SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

Compania Dendrio Solutions isi rezerva dreptul de a modifica si/sau actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe Internet, in orice moment, fara preaviz.

4. INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

4.1. Accesul Dvs. la serviciul de Newsletter sau alte facilitati din cadrul site-ului necesita inregistrarea Dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Dendrio.com nu va cere niciodata parola conturilor Dvs. in mesaje prin posta electronica sau telefon (sms, mms, voce).

5. VIATA PRIVATA

Dendrio Solutions respecta viata Dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site.

Dendrio Solutions respecta legislatia romana in vigoare, respectiv Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecţia datelor cu caracter personal, precum si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecţia datelor cu caracter personal, Dvs. va puteti da consimtamantul, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Dendrio Solutions B-dul Timisoara nr. 16, Plaza Romania Office, Et. 1, Sector 6, Bucuresti, sau pe e-mail dpo@dendrio.com.

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor cu privire la noutatile aparute in legatura cu  solutiile si/sau produsele si serviciile oferite de compania noastra, participarea la concursuri sau campanii promotionale desfasurate pe site-ul dendrio.com.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la Dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Dendrio Solutions nu  disemineaza informatia colectata unor terti fara consimtamantul Dvs. expres si prealabil.

Dendrio Solutions este impotriva transmiterii de mesaje comerciale nesolicitate (spam) pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului si va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul cu noutati din site si informatii despre promotiile in curs, prin simpla introducere a emailului Dvs. Acest email va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva (double opt-in). De asemenea, veti avea posibilitatea sa va dezabonati in orice moment de la acest newsletter. Pentru orice problema tehnica legate de mesajele comerciale transmise de Dendrio Solutions, va rugam sa transmiteti un email la askformore@dendrio.com si vom solutiona situatia intampinata cat mai curand posibil.

6. PROMOTII, PUBLICITATE SI CONTINUT FURNIZAT DE ALTE PARTI PARTENERE

Anumite parti ale continutului publicat pe  site pot fi furnizate de catre terte persoane cu care avem relatii contractuale in acest sens.

7. LEGEA GUVERNANTA

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele conditii si termeni, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de comun acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti.

8. CONTACT

Adrese de contact:

  • B-dul Timisoara nr. 16, Plaza Romania Office, Et. 1, Sector 6, Bucuresti
  • Tel/Fax: (+4021) 303 20 70
  • E-mail: dpo@dendrio.com