Audit si consultanta

Consultantii nostri va vor pune la dispozitie cele mai bune practici din domeniu. Va ajutam sa navigati in calatoria dumneavoastra de transformare pentru a va atinge obiectivele folosind cea mai noua tehnologie posibila. Serviciile noastre de consultanta vizeaza intregul ciclu de viata al organizatiei, acoperind oamenii, procesele si ofertele de tehnologie pentru a va asigura claritatea strategica, si optimizarea tuturor fluxurilor.

Consultantii nostri vor desfasura o serie de activitati specifice ce au drept rezultat atat evaluarea starii curente a sistemelor, cat si a starii viitoare, in functie de necesitatile/asteptarile clientilor, precum si consultanta de specialitate privind transferul de la starea curenta la cea viitoare. Practic, acopera toate aspectele legate de proiectarea, implementarea sau dezvoltarea unui sistem informatic, atat din punct de vedere hardware, cat si software, respectiv serviciile aferente.

SPECIALISTI CERTIFICATI

Aveti acces la consultanti consacrati cu expertiza certificata si numeroase proiecte de audit realizate.

PROCESE

Auditul realizat de consultantii Dendrio vizeaza intregul ciclu de viata in toate procesele si domeniile tehnologice.

REDUCEREA COSTURILOR

Platiti sub forma de servicii doar utilizarea resurselor ceea ce va confera un raport excelent calitate-pret.

CONSULTANTA DE BUSINESS

Va ajutam sa selectati tehnologiile potrivite, construim arhitecturile si procesele necesare dezvoltarii sustenabile in era digitala

CONSULTANTA ARHITECTURA

Oferim o solutie de arhitectura care integreaza tehnologii noi in mediul dvs. existent. Identificam modificarile necesare in infrastructura dvs. IT pentru a construi o companie agila.

MANAGEMENT PROIECTE

Facilitam transformarea digitala printr-o metodologie robusta, de management al proiectelor. Lucram aliniati cu echipa de proiectare si implementare pentru a livra o solutie optima in bugetul agreat.

Consultantul nostru te poate ajuta: