Hybrid Cloud

Cloudul Public este utilizat de multe ori ca o extensia a unui data center local, generand astfel un Cloud Hybrid. Dendrio ofera solutii de comunicatii intre cele 2 infrastructuri astfel incat sa se poata beneficia de avantajele oferite de aceasta integrare multicloud. Se utilizează atat sisteme de cloud privat cat si public pentru a efectua functii distincte in cadrul aceleiasi organizatii. Se combina beneficiile de scalabilitate ale Cloudului Public cu viteza si accesibilitatea caracteristice Cloud-ului Privat, ambele cu un grad inalt de securitate si stabilitate pentru a oferi cea mai buna solutie.

Dendrio poate ajuta cu monitorizarea performantei aplicatiilor indiferent daca acestea ruleaza on-prem, in Google, AWS sau Microsoft Azure astfel incat acestea sa raspunda cerintelor impuse de utilizatori. Un alt beneficiu major adus de Dendrio este echipa de suport pentru o infrastructura multicloud. Echipa tehnica are in componenta oameni cu experienta atat in Azure, AWS, Google cat si cloud-uri private, de la faza de design pana la monitorizare si optimizare. Se pot centraliza costurile serviciilor de tip cloud intr-o singura factura de la Dendrio.

Scalabilitate

Folosirea resurselor mari din zona de Public Cloud ajuta la reducerea presiunii pe cerintele Private Cloud si ofera o scalabilitate mare prin mutarea unui numar mare de functii mai putin sensibile in zona publica.

Costuri reduse

Componenta de Public Cloud aduce reduceri de costuri semnificative. Prin urmare sistemul Hibrid permite utilizatorilor sa beneficieze de accesul la resurse cu costuri reduse.

Securitate

Componenta de Private Cloud a modelului hibrid aduce in sistemul multicloud nivelul inalt de securitate necesar datelor sensibile.

Flexibilitate

Disponibilitatea ambelor tipuri de resurse: securizate (Private Cloud) si usor scalabile (Public Cloud) ofera companiilor oportunitati de dezvoltare sustenabila.

Cloud PBX

Cea mai moderna alternativa la centrala telefonica a companiei. Renuntati la tehnologiile clasice de comunicare si veti aduce un plus de eficienta in compania dvs, la costuri mai mici.

Cloud PBX hibrid cu Cloud Connector

Dendrio este printre putinele companii din Romania care poate oferi PBX Cloud cu conectivitate PSTN on-premises (folosind infrastructura companiei-client)…

Consultantul nostru te poate ajuta: