Private Cloud

Prin Private Cloud, departamentul de IT pune la dispozitia afacerii instrumentele de care are nevoie pentru:

  • inceperea unui proiect nou,
  • extinderea sau comprimarea activitatii,
  • deschiderea unei unitati noi,
  • integrarea unei companii achizitionate, etc.

De asemenea, in functie de nevoile reale si de cerintele venite din partea utilizatorilor, IT-ul poate aloca dinamic resursele din cadrul organizatiei. Devine furnizorul tuturor serviciilor IT din organizatie, care pot fi dezvoltate, personalizate si scalate rapid, functie de cerintele de afaceri. Modelul Private Cloud permite departamentului IT sa monitorizeze utilizarea serviciilor IT in organizatie si sa factureze fiecare departament, functie de serviciile folosite.

Flexibilitate

Capacitatea si viteza organizatiei de a se adapta si de a raspunde imediat la schimbarile din piata creste, ceea ce se traduce intr-un plus de competitivitate si avans in fata concurentei.

Siguranta si stabilitate

Prin Cloud-ul Privat, beneficiati de control total si stabil asupra propriilor date, aplicatii si resurse, precum si a modului in care acestea sunt accesate, in conditii de siguranta si incredere.

Scaderea costurilor

Folosind mai putine servere, switchuri, costurile aferente consumului de energie, depozitare si mentenanta, scad cu pana 80%.

Satisfactia utilizatorilor

Prin acces securizat, de oriunde, la toate resursele de care au nevoie si adaptarea rapida a serviciilor la nevoile lor punctuale.

Conferinte PSTN

Conferintele PSTN de la Microsoft permit oricarui coleg sau partener de afaceri care utilizeaza doar un telefon, fara acces la Internet, sa intre in conversatii Skype.

Cisco HyperFlex

Hyperflex este o infrastructura (solutie) hiperconvergenta oferita de catre Cisco. Hiperconvergenta reprezinta o simplicare majora a modului in care sunt consumate…

Consultantul nostru te poate ajuta: