Recomandari clienti

VLAD STANESCU
Founder & CTO
at ZentoShop / Blugento

Ne-am setat ca și target listarea în AWS Marketplace pentru a putea targeta și clienți Enterprise cu procese de achiziție mai riguroase și pentru care billing-ul prin AWS ar face achiziția serviciului Zento mai ușoară. Procesul de listare a fost unul destul de complex, dar impreuna cu Dendrio, cu documentațiile bine scrise și echipa AWS care ne-a ajutat cu răspunsuri la întrebări și validări, am reușit să facem implementarea să fie o experiență plăcută.

FLORIAN BALOI
Director Securitate IT&C
Augsburg International

Augsburg Intenational, distribuitor oficial și partener de încredere al celor mai consacrați producători de piese auto, s-a bazat pe soluțiile Microsoft cloud oferite de Dendrio Solutions pentru a migra cei peste 400 utilizatori ca un prim pas în transformarea sa digitală.

Creșterea numărului de utilizatori a condus la alegerea soluției Microsoft Office 365, iar compania se bucură acum de o mai mare flexibilitate și de o creștere semnificativă a productivității utilizatorilor săi. Soluția oferită de Dendrio pentru migrarea etapizată la Exchange Online a permis schimbarea serviciului într-un mod facil si a minimizat impactul asupra utilizatorului final care s-a putut bucura de o tranziție transparentă. Cu Exchange Online, Augsburg International a reușit să gestioneze accesul la email și informații din afara companiei, în special pentru utilizatorii cu o mai mare mobilitate și să reducă costurile asociate cu soluția on-prem, pentru a elimina investițiile în reînoirea infrastructurii hardware.

Necesitatea de a reduce costurile și de a moderniza procesul de comunicare a condus la o decizie de business bazata pe tehnologie. Prin migrarea în cloud a soluției de mesagerie electronică (Exchange Online) Augsburg Intenational a obtinut agilitate in business si a pus bazele performantelor viitoare.

ELIRAN SHARON
Manager Achizitii
888 Holdings

Am cautat un partener local in Romania, care sa ne sprijine cu cat mai multe solutii tehnologice  posibil. Fiind o companie globala, cautam solutii locale, care ne ofera avantaje locale si mai putine cheltuieli generale in timp ce lucram in destinatii indepartate. Am gasit un partener cu care am dezvoltat o relatie apropiata si care poate livra in functie de cerintele noastre variate si urgente. Dupa cateva luni de munca, se pare ca am gasit cel mai bun partener pentru nevoile noastre de tehnologie din Bucuresti. Am venit pentru competentele si abilitatile profesionale si am ramas pentru serviciul peronalizat, apropiat si placut.

VIOREL NITA
Manager de Solutii IT
Autonom Rent-A-Car

Am inceput colaborarea in 2012. Apreciem faptul ca pe parcursul timpului am gasit in Dendrio un partener serios si demn de incredere. Echipa de ingineri, prin profesionalismul lor, a oferit sprijin in alegerea celor mai bune solutii adaptate nevoilor noastre. Pe masura ce nevoile companiilor noastre au evoluat, ei a raspuns cererilor noastre cu solutii si oferte competente. Recomandam Dendrio ca partener profesionist si demn de incredere pentru orice companie care are nevoie de serviciile sale.

SILVIU CERCEL
Project Manager
Rinf Tech

Am colaborat cu experti Dendrio in timp ce gestionam un proiect de migrare AWS. Ei au avut grija de aspecte tehnice precum: extragerea mediilor virtuale de la fostul nostru furnizor de gazduire, pregatirea unor noi medii virtuale, pregatirea configuratiei AWS, a retelelor si a securitatii, activarea noilor medii in AWS, efectuarea de verificari si transferul de cunostinte catre inginerii nostri de operatiuni. Ei au reusit sa reduca costurile operationale cu 50%, adaugand valoare (performanta si securitate) resurselor Cloud. Pe tot parcursul proiectului, consultantii Dendrio s-au integrat perfect in echipa de proiect, prezentand excelente abilitati de comunicare si munca in echipa. Ei au impartasit cunostintele cu noi si ne-au invatat cum sa folosim resursele AWS si sa crestem eficienta acestora. In ansamblu, a fost o experienta valoroasa si astept cu nerabdare o colaborare viitoare cu ei. Ii recomand ca partener de incredere care poate furniza servicii de calitate in limita timpului si a costurilor.

ROLAND LANSBERGEN
Manager, Global Network Technology
Pole Win International

Va scriu pentru a recomanda serviciile Dendrio. Am facut afaceri cu Dendrio de peste un an si expertiza tehnica este pur si simplu: remarcabila. Nu numai ca ne-au furnizat toate echipamentele necesare pentru noul birou, de asemenea, am angajat un inginer la fata locului prin intermediul acestora. Suntem foarte multumiti de timpul de livrare al hardware-ului si de contractul de suport pe care il avem. Ei fac o treaba excelenta, sunt intotdeauna punctuali si vor face mereu un efort in plus pentru ca proiectul sa mearga bine. Sunt bucuros sa recomand serviciile lor. Daca aveti intrebari, va rog sa nu existati sa ma contactati.