Biroul Hibrid

În contextul actual, tot mai multe companii caută cea mai bună variantă pentru a-și organiza eficient activitatea, punând în același timp siguranța angajaților pe primul loc.

O soluție ușor de aplicat este modul de lucru hibrid, care presupune ca angajații să revină gradual la birou sau să lucreze parțial de acasă, în funcție de activitatea desfășurată.

Te întrebi cum ar arăta compania ta în sistem hibrid și ce fel de instrumente îți pot ajuta echipa să comunice fără probleme, ca și cum s-ar afla față în față? Iată o serie de soluții mai jos:

Cisco Headset 730

Munca nu a sunat niciodată atât de bine. Concentrați-vă asupra a ceea ce contează, cu această cască fără fir Bluetooth pentru casă, birou și călătoria dintre ele.

Cisco Webex Desk Pro

Webex Desk Pro este cel mai inteligent și avansat dispozitiv de colaborare care transformă modul în care lucrați, colaborați și creați în comun de la birou sau într-un spațiu comun…

Cisco Webex RoomKit

Seria Cisco Webex Room Kit acoperă o mare varietate de săli de ședințe, de la Room Kit Mini pentru camerele dvs. mici până la Room Kit Pro pentru camere foarte mari.

Room Navigator

Găsiți cu ușurință și rezervați o cameră cu acest panou tactil inteligent. Room Navigator acceptă soluția Webex Room Booking atât în interiorul, cât și în exteriorul sălii de ședințe.

Webex Board Series

Cisco Webex Board integrează cele mai comune instrumente necesare pentru colaborarea echipei în sălile de ședințe fizice într-un singur dispozitiv elegant…

Webex Desk Camera

Camera de birou Webex este concepută pentru a vă ajuta să vă faceți cea mai bună impresie. De fiecare dată. Un birou practic perfect, oriunde…

Cisco Webex Panorama

Colaborare video panoramică imersivă cu experiență bogată în conținut, fără a pierde comunicarea locală în cameră. Conceput ca o experiență premium pentru persoanele la nivel C-Suite.