Studiul: nivel de digitalizare

Stiai ca “Romania se situeaza pe locul 26 intre tarile UE in ceea ce priveste integrarea tehnologiei digitale de catre companii cu mult sub media UE”?

Diverse studii confirma ca un grad de digitalizare mai ridicat aduce performanta financiara mai buna, control si eficienta in operatiuni, clienti si angajati multumiti.

Va punem la dispozitie un tool prin care va puteti autoevalua nivelul actual de digitalizare. Veti primi pe e-mailul indicat de Dvs. un raport bazat pe 6 piloni: Colaborare si mobilitate, Automatizare, Transparenta, Trasabilitate, Siguranta business si Leadership.

Veti primi gratuit scorul de digitalizare si o serie de recomandari utile.

Clinica virtuala nascuta in pandemie – studiu de caz (format video)

Migrarea a 400 utilizatori ca un prim pas in transformarea digitala

Augsburg International, distribuitor oficial si partener de incredere al celor mai consacrati producatori de piese auto, s-a bazat pe solutiile Microsoft cloud oferite de Dendrio Solutions pentru a migra cei peste 400 utilizatori ca un prim pas in transformarea sa digitala. Cresterea numarului de utilizatori a condus la alegerea solutiei Microsoft Office 365, iar compania se bucura acum de o mai mare flexibilitate si de o crestere semnificativa a productivitatii utilizatorilor sai. Solutia oferita de Dendrio pentru migrarea etapizata la Exchange Online a permis schimbarea serviciului intr-un mod facil si a minimizat impactul asupra utilizatorului final care s-a putut bucura de o tranzitie transparenta. Cu Exchange Online, Augsburg International a reusit sa gestioneze accesul la email si informatii din afara companiei, in special pentru utilizatorii cu o mai mare mobilitate si sa reduca costurile asociate cu solutia on-prem, pentru a elimina investitiile in reinoirea infrastructurii hardware.

Necesitatea de a reduce costurile si de a moderniza procesul de comunicare a condus la o decizie de business bazata pe tehnologie. Prin migrarea in cloud a solutiei de mesagerie electronica (Exchange Online) Augsburg Intenational a obtinut agilitate in business si a pus bazele performantelor viitoare.

O platforma perfecta pentru evenimente virtuale

Reprezint o companie specilizata in evenimente. Anul acesta (2020) am avut ocazia, cu sprijinul celor de la Dendrio sa utilizam platforma Webex la peste 7 evenimente online cu peste 200 de participanti. Serviciile Dendrio au fost fara cusur, platforma a raspuns celor mai exigente asteptari, fara intreruperi si a acoperit in proportie de 90% cerintele tehnice pe care le presupune un eveniment traditional in sala de conferinta. Recomand cu caldura sa testati, utilizati serviciile Dendrio pentru evenimentele virtuale.

Alex Petrescu

Evenimente online si evenimente hibride

Experienta si colaborarea cu echipa Dendrio este una foarte placuta si eficienta. Cu ajutorul lor organizam si implementam tehnic evenimentele online BusinessMark. Am beneficiat de suport permanent si de o intelegere foarte buna a nevoilor noastre. Am ales sa utilizam platforma Cisco Webex, totul a decurs impecabil din punct de vedere tehnic si experienta evenimentelor virtuale a fost foarte placuta, atat pentru noi, organizatorii, cat si pentru speakerii si participantii nostri. Recomand Dendrio pentru implementarea evenimentelor voastre online. Este un partener de incredere, veti gasi profesionalism, experienta si o echipa care va va oferi confortul si siguranta ca evenimentele vor fi foarte bine implementate.

Daniel Dragan

Organizare eveniment online utilizand platforma Webex

A fost o experienta inedita si placuta in acelasi timp sa utilizam serviciile si suportul Dendrio pentru a transpune pentru prima data in mediul virtual, o conferinta internationala organizata pana in prezent in mediul fizic. Organizarea logistica a permis transpunerea in proportie de peste 95% a evenimentului in mediul on-line utilizand platforma Webex.

Va multumim. CE