Modernizarea aplicațiilor in AWS

Dendrio în calitate de Advanced Consulting Partner AWS vă invită să discutăm despre cele mai bune practici în containerizare și microservicii în AWS.

Companiile din întreaga lume trec prin procese de transformare digitala. Prin modernizarea aplicațiilor, aceștia pot oferi servicii mai bune clienților și pot ține pasul într-un mediu competitiv. În multe cazuri, AWS a ajutat companiile să se modernizeze prin implementarea containerelor – și inițierea unor schimbări culturale – pentru a eficientiza dezvoltarea.

Construirea și menținerea unui avantaj competitiv impune adesea să evoluați odata cu nevoile clienților dvs. și să oferiți experiențe inovatoare. Satisfacerea acestei cereri presupune ascultarea clienților dvs., experimentarea cu noi modalități de a oferi valoare și repetarea în consecință. In aceste zile, software-ul se află în centrul majorității afacerilor – în fiecare dimensiune, arie geografica și verticală industriala – a rămâne înaintea acestui ciclu înseamnă evoluția practicilor de dezvoltare pentru a deveni mai agili și mai competitivi.

Irina Margescu,
Innovation Manager,
Dendrio

Radu Dobrinescu,
Senior Partner Solutions Architect CEE, AWS

Bogdan Dumitrescu,
AWS DevOps Consultant

Beneficii:
Puteti renunta la versiuni vechi de baze de date
Puteti creste valoarea aplicatiei
Puteti adresa mai multi clienti

9 septembrie 2020
10:00-12:00

Agenda

  • Intro – ce intelegem prin modernizarea aplicatiilor
  • Beneficiile aduse
  • De ce microservicii?
  • De ce containerizare?
  • Provocarile avute – recomandari din activitatea de zi cu zi
  • Demo – containerizam o aplicatie Java cu AWS App2Container
Meniu