Terminalele de comunicare Cisco – productivitate in conditii de siguranta

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre revenirea la birou, dar in conditii de siguranta raportate la noul mod de munca hybrid care, asa cum spuneam si intr-un material anterior, nu mai depinde de locatie, device sau mod de conectivitate. Productivitatea si eficienta in conditii de distantiere si siguranta pentru angajat ar trebui sa fie principala preocupare a companiilor care tintesc profit sau chiar crestere accelerata.

Realitatea este ca nu mai venim “la birou” ca sa muncim ci ca “sa colaboram” in diverse echipe si asigurarea cadrului optim de lucru in conditii de siguranta, a experientei “face to face” si a toolurilor de colaborare atat de necesare in diverse proiecte devine pricipala investitie la care companiiile trebuie sa se gandeasca. Practic bugetele exista si se pot obtine si prin reconversia anumitor cheltuieli cu transport, delegatii, combustibil, protocol care s-au diminuat simtitor din cauza conditiilor de distantiere.

Terminalele de colaborare Cisco impreuna cu platforma Cisco Webex ofera aceasta experienta, functionalitatea si toolurile de care avem nevoie pentru crearea unui cadrul de lucru optim, placut si sigur pentru angajati.

As vrea sa va vorbesc in continuare despre modul in care noi la Dendrio am implementat tehnologia Cisco Webex si despre cum folosim aceste terminale si ne ajutam zilnic de functionalitatile lor pentru a fi mai eficienti si a ne simiti mai in siguranta atunci cand venim la birou.

Primul lucru de mentionat ar fi ca avem un spatiu dedicat pentru angajati si alt spatiu separat amenajat   pentru intalniri. Folosim diverse echipamente in functie de dimesiunile si destinatia salilor pornind de la sali de curs pentru divizia de educatie, la Sali de meeting de diverse dimensiuni sau zone de focus dotate cu terminalul Cisco corespunzator.

Putem programa eficient intalniri direct din platforma Webex sau clientul de mail preferat avand la dispozitie informatii cu privire la salile disponibile in functie de numarul persoanelor care vor participa  sau folosind noul Cisco Webex Room Navigator avem control touch asupra intregii sali de conferinta si  alaturi de functia de room booking  avem acces chiar si la informatii despre temperatura sau calitatea aerului din sala si posibilitatea de ne integra cu alte sisteme pentru setarea climatului optim solicitat in sala de meeting.

Toate lucrurile de care avem nevoie pentru a organiza o intalnire cu persoane in sala sau care partcipa online sunt deja incluse in terminalul Cisco, in cazul de fata vorbim de un Webex Board 55S. De cum  intram in sala terminalul va stii folosind ultrasunete ca suntem in sala de meeting indiferent ca folosim un laptop sau un telefon. Este asa de simplu si printr-o singura apasare de buton intram in intalnire.  Folosim comenzile vocale si facilitatile de wireless share integrate pentru a nu fi nevoie sa atingem  suprafete sau alte accesorii, iar designul integrat, curat, fara fire si alte acesorii in sala de meeting asigura un spatiu sigur si placut, cu putine obiecte care trebuie dezinfectate.

Putem chiar sa avem notificari asupra numarului de persoane care poate participa in conditii de siguranta in functiile de dimensiunile salii de conferinta.

Avem libertate de miscare si nu ratam nimic dintr-o intalnire  importanta indiferent ca participam de la “biroul de acasa” folosind terminalul Cisco Desk Pro si  laptopul personal, telefon sau din sala special amenajata la birou.

Folosind facilitatile de integrare existente in Webex folosim terminalele Cisco si pentru intalniri setate din alte platforme de colaborare beneficiind de aceeasi experienta “one touch” pentru a intra in intalnire.

Maximizam productivitatea intalnirilor noastre folosind facilitatea de Whiteboard, adnotare pe documente, transcript intalnire si folosim facilitatile de digital signage pentru o informare eficienta, inclusiv asupra noilor protocoale de lucru existente in companie.

Puteti beneficia de toata experienta noastra pentru a configura un spatiu de lucru, eficient, sigur si placut care sa stimuleze productivitatea echipelor dumneavoastra folosind terminalele de colaborare Cisco si platforma CiscoWebex

Suntem Dendrio si va asteptam sa discutam.